≫ 

Vlasnik staforda koji je napao đake u Nišu: "Moj pas je umiljat, moja ćerkica ga jaše"

"Nikog nije ugrizao, to mu nije bila ni namera, jer uopšte nije krvoločan. Dokaz za to je i to što ga je direktor lako uhvatio i namakao mu omču"

  • 90

Nišlija Dmitar Z. vlasnik „staforda“ koji je jutros napravio uzbunu u školi „Njegoš“ uletevši u dvorište i lakše povredivši troje dece, tvrdi da mališani nisu

bili ni u jednom trenutku ugroženi jer je, kako naglašava, njegov „staford“ izuzetno umiljat.

- On je lud za loptom, verovatno je video da se deca igraju pa je dotrčao do njih. Iako je vrlo socijalizovan nije navikao na gužvu pa se verovatno uznemirio. Nikog nije ugrizao, to mu nije bila ni namera, jer uopšte nije krvoločan.

- Dokaz za to je i to što ga je direktor lako uhvatio i namakao mu omču. To je u stvari pas moje ćerkice, ona ga jaše, ma sa njim nikad nije bilo problema – kaže Dmitar.

Komentarišući razloge zbog kojih se pas našao na ulici, ističe da je životinja bila bezbedno zbrinuta, ali da je pobegla iz kaveza.

- On ima ključ na kavezu ali je šapom uspeo da otvori bravu, progrize žicu a onda izadje na ulicu – objašnjava Nišlija koji će nestašluk svog ljubimca platiti šest hiljada dinara, koliku mu je kaznu „odrezala“ komunalna milicija.

- Sve troje dece zadobilo je lakše povrede i nakon bolničkog sagledavanja otpušteno je na kućno lečenje. Staforda je savladao direktor škole Bojan Krstić skinuvši kaiš sa pantalona od kojeg je napravio omču i namakao ju je psu.

VIDEO: U pola noći izašao iz kuće, prebio psa, pa se vratio da spava

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sve mi

    27. septembar 2019 | 17:50

    Se cini da hteo da se igra sa decom ne da ih ujede.Da je hteo uradio bi to .

  • Djura

    27. septembar 2019 | 17:06

    Oporezovati jako i dodatno sve ali bukvalno sve vlasnike kucnih ljubimaca po gradovima. Svi psi obavezno brnjice. Propisati velike kazne za nenosenje istih. Psima nije mesto u gradu. Od njihovog izmeta nije moguce normalno setati!!

  • sasa

    27. septembar 2019 | 20:00

    ajd vlasnice zamisli sebe da ti u susret trci iskezen tigar. takva je percepcija detetu kad vidi tvog psa. dal bi mislio da je tigar dresiran i vaspitan , il bi se uneredio. meni matorom nije svejedno a kamoli deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA