• 3

Dečaci se "jugom" zabili u dvorište puno dece: Svi su vrištali, a onda su se dali u bekstvo

Dečaci (15) su odmah pobegli lica mesta i ostavili automobil

  • 3

Četvorica dečaka, ne starijih od 15 godina, "jugom" su se zabili u dvorište jedne porodične kuće u Sedmoj ulici u naselju Rade Žunić u Leskovcu koje je u tom trenutku bilo prepuno dece, a na sreću, niko nije povređen.

Kako tvrde očevici, dečaci su odmah pobegli sa lica mesta i ostavili automobil, a ubrzo je stigla policija da obavi uviđaj i utvrdi da li je "jugo" ukraden ili su ga dečaci "pozajmili" od svojih roditelja bez njihovog znanja, piše Jugmedia.rs.

- Sumnjamo da su auto oteli jer se jedan od njih vratio i pokupio mobilni koji je zaboravio u automobilu, pa ponovo pobegao, pre nego što je došla policija. Sreća pa niko nije povređen jer je dvorište kod komšije, u koje su upali, bilo prepuno njegove i komšijske dece koja su se tu igrala. Ma, mogli su i oni da se povrede. Deca su to - komentariše za juGmediu meštanin ove ulice koji je svedok incidenta.

saobraćajna nezgoda, jugo, Leskovac

Foto: jugmedia.rs

Dečaci su ušli u ovu ulicu automobilom pod brzinom od preko 50 na sat, izbegli da udare u parkiran traktor i zabili se u gvozdenu pokretnu ogradu koju su od siline udarca izvalili iz ležišta.

Nakon udarca, u dvorištu je nastala vriska uplašene dece i njihovih roditelja koji su pozvali policiju.

(Telegraf.rs / Izvor: jugmedia.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima