≫ 

Dragan je iz Užica krenuo za Beograd. Javio se porodici sa autobuske stanice i nestao bez traga

Porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom Draganu da se obrate policiji ili da prijave administratorima "Nestali Srbija"

  • 1
Dragan Trifunović nestao Foto: nestalisrbija.rs

Dragan Trifunović (61) krenuo je juče iz Užica za Beograd. Svojoj porodici se poslednji put javio sa prestoničke autobuske stanice oko 16.50 sati i od tada mu se gubi svaki trag.

Kako su naveli na sajtu "Nestali Srbija", Dragan je od tada nedostupan.

Nestali muškarac je visok 165 centimetara, prosed je i ima plave oči. U momentu nestanka na sebi je imao majicu na teget-bordo bele pruge, farmerke, sive patike i teget jaknu.

Porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom Draganu da se obrate policiji ili da prijave administratorima "Nestali Srbija".

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    16. oktobar 2019 | 01:36

    Sta je ovo ljudi moji? Svaki dan neko nestane? Nadam se da mu je prazna baterija, a ako je dementan sto ga pustaju samog?Ja ujutru kad otvorim novine, ovaj nestao, onu izboli, oni izginuli na nekoj petlji, majka bacila bebu...ne treba nam rat.Ceo dan me glava boli od Srbije, a najvise je volim posle moje dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA