≫ 

Pogrebnik Drnda pravi jubilarnu Grobarijadu: Torta u obliku sanduka, kočija i "mečka" za pokojnike

I unutrašnjost restorana biće dekorisana u skladu sa proslavom

  • 4
Grobarijada, Drnda Foto: Telegraf.rs

Radiša Mihajlović Drnda iz Požarevca, vlasnik pogrebnog preduzeća "Drnda", 2. novembra organizuje jubilarnu, desetu "Grobarijadu", u restoranu "Vitez".

Ovo je treća „Grobarijada“ koja se održava u Požarevcu. Kako nam je rekao Mihajlović, ovom proslavom on će obeležiti 25 godina rada svoje firme i svoj odlazak u zasluženu penziju.

- Očekujem preko 250 gostiju iz Srbije i svih republika bivše Jugoslavije, sem Slovenije, kao i kolege iz Rumunije, Bugarske i Italije. Očekujem i brojne medije, jer i njima šaljemo pozivnice, između ostalih - rekao je Mihajlović.

Ispred restorana "Vitez" biće postavljena kočija, ali i moderni „mercedes“, da se vidi kako su se nekad prevozili pokojnici, a kako se to danas čini. Unutrašnjost restorana biće dekorisana u skladu sa proslavom, a biće i torta u obliku mrtvačkog sanduka.

Prošla „Grobarijada“ održana je pre pet godina i tada su u restoranu „Kum“, iznad čijeg ulaza je pisalo „Dobro nam došli, Topalovići“, bile poslužene dve torte – jedna u obliku krsta, a druga kao pogrebni sanduk, koju je domaćin probio glogovim kocem.

Video: Sahranjivali ga 14 puta i on se uvek vraćao

(Telegraf.rs/tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA