• 3

Nemci nude platu od 4.000 evra: Za ovaj posao ne trebaju ni iskustvo ni diploma

Prvi razgovor za posao već 25. novembra u Beogradu!

  • 3

Agencija za zapošljavanje "Jobstep International" radi na Balkanu već 10 godina i zapošljava ljude iz regiona u Nemačkoj na različitim pozicijama. Osim poslovnica u Nemačkoj, Sarajevu i Bihaću, uskoro se očekuje otvaranje poslovnice u Beogradu. 

Prvi razgovor za posao već 25. novembra u Beogradu!

Potrebni su ljudi koji bi bili zaduženi za rad na telekomunikacionim kablovima, spojnicama, završnim kutijama i panelima i za montiranje telekomunikacione opreme na terenu.

Prijava za posao Nemačka, zastava, evri

Foto: Tanjug/Dušan Mitić, A. Nalbantjan

Uslovi za kandidate

Uslovi koji se postavljaju pred kandidate su minimalni: od kandidata se traži da imaju treći stepen stručnosti, poznavanje nemačkog jezika na A2 nivou, vozačku dozvolu za B kategoriju i uskoro termin za nemačku vizu u ambasadi ili pasoš EU. Poželjno je da su kandidati ili kandidatkinje izdržljive, pouzdane i fleksibilne osobe, samostalne i odgovorne u radu, ali i komunikativne.

Šta nudi poslodavac?

Poslodavac, s druge strane, nudi smeštaj, posredovanje za radno mesto u Nemačkoj, pomoć i savetovanje u procesu odlaska, mogućnost stručnog usavršavanja kroz timski rad, kao i obuku u cilju profesionalnog napredovanja i pomoć pri administrativnim postupcima. Ono najvažnije, ponuđena plata se kreće u rasponu od 2.200 do 4.400 evra.

Konkurs je otvoren do 24. novembra, posebno za one koji su već podneli zahtev za vizu, a još nisu našli posao ili žele da ga promene.

Svi zainteresovani mogu da se jave na konkurs na sajtu agencije "Jobstep", u poslovnicama "Jobstepa" ili telefonom 011 422-01-90.

Agencija "Jobstep International" ima 50 zaposlenih. Ova agencija pokriva čitav proces zapošljavanja u Nemačkoj: od pomoći prilikom prikupljanja i pripremanja dokumentacije, pronalaženja posla, obezbeđivanje smeštaja, do organizacije odlaska, kao i pomoć pri snalaženju u samoj Nemačkoj.

Video: Za zaposlenje u Nemačkoj vam ne treba diploma fakulteta, samo kurs jezika

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milan

    Nemci imaju 2964€ u proseku platu a srbima nude 4000€ i još ih tuku ako neće da uzmu. Pa ko neće batine mora da zum evriće.

  • ja

    Hahah koji vic! Plata 4000€ ahaha

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima