≫ 

Priča druga kom je Časlav ostavio tešku poruku i nestao: "Sve je bilo u redu, a sada ga nema danima"

"Ništa nije navodilo na tako nešto", rekao je Miljan

  • 2
Časlav Živojinović

Foto: Facebook/Chaki Znate

Mladiću Časlavu Živojinoviću (24) iz sela Vranovo kod Smedereva, svaki trag se gubi u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, a prema rečima njegovog najboljeg druga Miljana, baš ništa nije ukazivalo da bi on tek tako mogao da nestane.

Kako Miljan navodi, Časlav se pre, no što je nestao, ponašao uobičajeno.

- Ništa nije navodilo na tako nešto. Ponašao se sasvim normalno. Nije bio depresivan ni tužan - kaže Časlavov drug za Telegraf.rs.

Miljana posebno zabrinjavaju i prijateljeve poslednje reči koje mu je uputio putem poruke.

"Sumnjam da je želeo samo da se skloni na nekoliko dana, u suprotnom mi ne bi mi napisao poruku u kojoj me moli da mu čuvam brata i oca ".

Podsetimo, Časlav je kolima otišao od svoje kuće, i od tada se ne javlja. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

Nezvanično, Časlav je u utorak pre podne, bratu i ocu sa kojima živi, rekao da ide do grada u banku. Odvezao se u automobilu "ford fokus", ali se nije vratio kući, kada se porodica uznemirila i prijavila nestanak.

Samo 15 minuta pre no što mu se izgubio svaki trag, Časlav je na svom Fejsbuk profilu podelio je pesmu "Sky and Sand". Kao opis za pesmu i status napisao je da se oseća nepotpuno.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Časlavu Živojinoviću, javite se na broj telefona 061/269-5295.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    1. novembar 2019 | 13:31

    tuzno, zabrinjavajuce sta se desava sa decom, da li smo mi krivi drzava i narod, da se zapitamo da se probudimo i borimo za nasu decu da im pruzimo pravi zivot, zivot srece i ljubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA