Sećate li se malog Tadije koji je ostavljen u snegu? Mališan će dobiti novi dom i porodicu

Hraniteljska porodica u kojoj živi Tadija ima sedmoro dece, od kojih je troje na hraniteljstvu.

  • 10
Tadija, dečak u snegu, Zoran Đorđević Foto: Instagram/ministar_zorandjordjevic

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðordević obišao je malog Tadiju, za koga će u ponedeljak početi proces pronalaska usvojitelja.

Ministar je podsetio da je puka sreća bila to što je Tadija preživeo u snegu i uslovima u kojima je ostavljen odmah po rođenju i što nema nikakvih zdravstvenih posledica.

- Tadija je porastao ... Njegova sudbina potresla je celu Srbiju, pa i mene i sada sam srećan što je dobro. Verujem da će nakon usvojenja, njegovo odrastanje biti bezbrižno i srećno - rekao je Ðordević, saopštilo je resorno ministarstvo.

Hraniteljska porodica u kojoj živi Tadija ima sedmoro dece, od kojih je troje na hraniteljstvu.

- Ova porodica je dobar primer kako treba da se postupa sa decom. Zadovoljni smo načinom na koji brinu o njima i verujem da će se ta pažnja nastaviti i u budućnosti - rekao je Ðorđević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    2. novembar 2019 | 18:54

    Ministre mogli ste i vi da ga usvojite da mu obezbedite krov nad glavom, skolovanje i dobar zivot. Ovo mislim bez ikakve ironije. To bi bio gest zaprimer drugim koji su u mogucnosti da usvoje napusteno dete.

  • C Mama

    2. novembar 2019 | 18:30

    E nek je ziv i zdrav sto godina

  • Neda

    2. novembar 2019 | 20:43

    Ne bih da zvučim maliciozno, ali zar ovo dete nije moglo da bude prihvaćeno u nekoj porodici sa manje dece, gde će mu biti posvećena apsolutna pažnja? Na primeru iz okoline sam, nažalost, mogla da primetim da ponekad ljudi na hraniteljstvo gledaju kao na biznis, a ne kao na human gest. Puno sreće želim ovom mališi i nadam se da će imati srećno i bezbrižno detinjstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA