Lep gest Bogoljuba Karića: Spomenuo je sve žene u porodici, a posebno se zahvalio jednoj od snaha

"Toliko rađanja, podizanja dece, unučadi, spremanja svih događaja i svakodnevnih ručkova i veselja, uređivanja kuća i svega ostalog. Nama neka Bog oprosti sve ako smo vas nekada povredili, a jesmo sigurno"

  • 3
Bogoljub Karić Bogoljub Karić / Foto: Milena Đorđević

Srpski privrednik Bogoljub Karić posvetio je sa svojom suprugom jedan divan fejsbuk post ženskom članu porodice, svojoj snahi Marijani, ali nije zaboravio da pobroji ni sve zasluge drugih žena u porodici Karić, koje su doprinele sreći i uspehu...

- Draga naša Marijana, naša dobra snajka, sestra i ćerka ne samo svojih roditelja već i našeg Janićija i mati Angeline. Došla si kao mlada devojčica sa Zoranom i zaista si ceo svoj život posvetila porodici Karić, tvojoj i našoj što i nije bilo lako ni tebi, a ni drugim snajkama. Iskrena tvoja ljubav, poštovanje, odnos prema svima nama nema cenu. Ja sam ponosan i srećan do neba što si naša. Ostala si verna, svu svoju vrednost si uložila sa najvećom ljubavlju u naš život. Zaista Marijana retke su takve žene. Mi smo imali sreću sa tobom, Hafom, Slavicom, mojom, našom Marom, a o našoj sestri Veri ne moram ni da pričam. Ceo život u velikoj porodici nije nikada bilo lako, a vi ste sve to izdržale. Bilo je nepravdi prema vama... Vi ste kao svetice mudro ćutale, prelazile preko naše nervoze poslovne i uvek nas podržavale. Ja te volim i obožavam, neka ti Bog kome se molimo i koga volimo podari zdravlje i svu sreću ovog sveta, ja te molim da gledaš pravo i visoko, samo smo mi ti koji treba da klečimo pred vama i ljubimo svaku vašu stopu - napisao je Bogoljub Karić.

- Toliko rađanja, podizanja dece, unučadi, spremanja svih događaja i svakodnevnih ručkova i veselja, uređivanja kuća i svega ostalog. Nama neka Bog oprosti sve ako smo vas nekada povredili, a jesmo sigurno. Tebi Marijana i vama neka Bog da radost i sreću, da vam svako jutro bude obasjano sa srećom i suncem. Imaš predivnu decu, unučadi punu kuću, raduj se i sve što pomisliš i poželiš za sebe ili sve vas, mi smo tu da to uradimo i ispunimo. Na mnogaja ljeta... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - dodao je Karić, uz fotografiju koja se dopala mnogima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    3. novembar 2019 | 22:27

    Lepo receno. Da li je to neko javno uradio nekada?

  • Miloš

    4. novembar 2019 | 06:29

    Ovaj bi sve uradio samo da se pojavi u nekim novinama. To je naučio od jelene karleuše.

  • RCINUS

    4. novembar 2019 | 07:05

    Neka ti bog da sreće dobro tebi i tvojoj porodici kao što si činio dobro srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA