• 3

Pokušaj otmice devojčice u Kragujevcu? Beli kombi kružio oko škole, policija tvrdi da to nije tačno

Tada se dete uplašilo, počelo da trči i doziva pomoć

  • 3

Prema nezvaničnim saznanjima lokalnog medija iKragujevac, pre nekoliko dana pokušana je otmica devojčice (10) u Kragujevcu ispred Osnovne škole "Natalija Nana Nedeljković". Međutim, prema rečima portparola PU Kragujevac, a kojem je iKragujevac poslao upit vezano za informaciju i strepnju koja se pojavila među žiteljima naselja Ćava/Veliko polje, informacija nije istinita. 

Navodno se u naselju Veliko Polje ''beli kombi'' kretao pored škole, a potom je stao i vozač je jednu devojčicu upitao da mu pokaže gde je prodavnica. Devojčica je kulturno objasnila, ali osobe u kolima su je zamolile da uđe u kombi da im pokaže, navodi izvor ovog medija.

Tada se dete uplašilo, počelo da trči i doziva pomoć. Jedan čovek je istrčao, vikao na njih i psovao ih, to su čule komšije i krenuli su da izlaze, a ljudi sa kombijem su počeli da beže.

Neki od meštana je krenuo za njima autom i preprečio im put. Kako se saznaje od roditelja dece koja pohađaju ovu školu, već nekoliko proteklih dana beli kombi se kretao oko škole i vrbovao decu.

Iz policije su istakli da ova inforacija nije tačna.

(Telegraf.rs/iKragujevac)

Komentari

  • Rajko

    Jednostavno ako im dete reklo deje prodavnica što su tražili od devojčice da udje u kombi da im pokaže naj verovatnije je izašao i nasrnuo kad je počela da vrišti dete 💯posto toliko dugo su zapazili taj kombi sad kao laž ne verujem to će samo dići perje siledzijima i psihopatijima ostalim bolesnicima

  • Mimi

    Zasto su bezali ako nisu krivi i zasto ih policija stiti? Nisu trazili prodavnicu nekoliko dana,kruzeci oko skole. Roditelji organizujte se,primenite kazne nad otmicarima i zastitite svoju decu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima