≫ 

Još jedno čudesno isceljenje u manastiru Tumane. Valentina tvrdi: "Moj sin (15) više nema tumor"

Majka i otac su se, saznavši za dijagnozu, uputili lekarima, ali želeli da samo jednom pre operacije dođu u ovaj manastir i sa verom zamole Boga da sve prođe kako treba

  • 43
manastir tumane

Printskrin: Facebook/Manastir Tumane

Na praznik Svetog Dimitrija podelili su monasi manastira Tumane još jednu ispovest o čudesnom isceljenju koje se, kako kažu, molitvama Tumanskih svetitelja desilo u njihovoj svetinji. Reč je o dečaku Dimitriju (15) iz Skoplja, čija je porodica ovde došla da moli Boga samo da njegova operacija prođe kako treba, a kući se vratila sa zdravim detetom.

Kako kaže Dimitrijeva mama Valentina Sandić, njenom sinu otkriven je maligni tumor na bubregu sa metastazama, i to samo dan nakon što je čula za ispovest Veljka, čiji se sinčić čudesno oporavio dok je, po predviđanjima lekara, živeo svoje poslednje sate na Intenzivnoj nezi.

- Za Tumane smo čuli preko izbavljenja malog Andreja i to sam dan pre nego što sam dobila dijagnozu za mog sina. Kao da mi je Bog otvorio oči. Bili smo kod lekara, radili analize i saznali da ima tumor. Odmah smo kontakirali i privatnike i zakazali operaciju u Turskoj za Dragana. Došli smo ovde pre nekoliko dana da se pomolimo da operacija dobro prođe - kaže Valentina.

Ona je, pod utiskom ispovesti koje je čula, insistirala da svrate u manastir pre odlaska u Tursku. U svetinju je došla u sredu, sa sinom, bratom i snajom.

- Bila je jutarnja molitva. Došli smo sa verom, jer su nam ispovesti koje smo čuli dale veru da će Bog i nama da pomogne. Stajali smo i držali sveće tokom molitve. Ja sam ostala malo duže, nakon službe da se pomolim i krenuli smo nazad za Skoplje - kaže Valentina.

U ponedeljak su, po dogovoru, krenuli u Tursku.

- Nisam verovala da može da se desi čudo potpunog izlečenja, molila sam se da Bog da da se operacija dobro završi. Kad smo stigli u Tursku, uradili su mu analize... doktori nisu verovali šta se desilo. Dva put su radili magnetnu rezonancu i nije bilo ni traga tumoru. Doktori su bili presrećni, a nama je to bio najradosniji dan, radosniji čak i od onog kada se Dragan rodio - kaže Valentina.

Zaklela  se da ću ove godine u Tumane doći tri puta, a od sledeće po jednanput godišnje da pomaže manastiru.

- Rekla sam, postiću svaku sredu i petak. Ranije sam stalno govorila da ne mogu da postim, jer radim, zaboraviću se, ali kada sam čula da mi je dete bolesno, pila bih 50 dana samo vodu da njemu bude dobro! Hvala Bogu što je moju molitvu poslušao i Tumanskim svetiteljima koji su pomogli da moja molitva stigne do Njega i da se moje dete sa 15 godina vrati sretno, i zdravo, i ni danka od tumora - kaže Valentina.

Objasnila je zašto je ovo sada želela da podeli.

- Svako ko ima zdrastveni problem treba ovde da dođe, ali da veruje, jer bez vere ne možemo očekivati da Bog pomogne - kaže ona, dok otac Dimitrije dodaje:

- Slava nek je Bogu i Tumanskim svetiteljima koji nas krepe i štite.

Video: Vrištanje u agoniji: Bizarni snimak isterivanja demona iz devojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djurovich

    9. novembar 2019 | 05:45

    Slava ti Gospode, hvala.

  • snezana

    8. novembar 2019 | 23:00

    🙏 vera nas drzi u ovom svetu. Hvala gospodu Za svu pomoc i nadu kojoj se molimo svako dnevno. Verujem i Verovacu u boga 🙏.

  • Veruj

    8. novembar 2019 | 22:17

    Kad dodjete u Manastir Tumane osetite energiju, da se ruzno ne izrazim pozitivnu energiju i jos kad dodjete sa verom u Boga i Svetog Jakova i Svetog Zeosima cuda se desavaju. Treba otici ko veruje i ko nije bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA