Užas u Novom Sadu: Žena pala sa zgrade, bez svesti prevezena u bolnicu

U pitanju je osoba starosti između 35 i 40 godina

  • 4
Zandarmerija noc pokrivalica

Foto: M. Beljan

Nepoznata ženska osoba zadobila je teške telesne povrede večeras oko 20.30 prilikom pada sa vidine u novosadskom naselju Grbavica. Prema prvim informacijama, žena je pala sa zgrade u Ulici cara Dušana ispred broja 51 pod zasada nerasvetljenim okolnostima.

Kako prenose "Novosti", u pitanju je osoba starosti između 35 i 40 godina. Ona je sa politraumatskim povredama i bez svesti prebačena na reanimaciju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    9. novembar 2019 | 07:12

    Svakodnevno slicne vesti...ali zelimo da verujemo da ce ih biti manje! Za tako nesto potrebno je vise empatije i solidarnosti da usmerimo ka drugima! Vremena su hladna,nesigurna i neizvesna...! Sve manje je ljubavi medju ljudima...! Gospodji zelimo brz oporavak sa zeljom da je to verovanje nikad ne napusti...!

  • Pista

    9. novembar 2019 | 08:05

    Juce bezbroj komentara kako decu ne treba ostavljati samu dal i ovu zenu nisu trebali da ostave samu i ona je necije dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA