≫ 

"Beba će se roditi mrtva": Jezive pretnje mami preminule Nađe (2), nakon vesti da je trudna

- Zaklaću vas breeee. Umrite - piše u jednom od pretećih i uvredljivih komentara ispod Draganine objave o radosnim vestima

  • 38
Pretnje smrću, Nađa Petrović, Dragana Petrović

Foto: Facebook

Majka male Nađe, preminule od morbila, Dragana Petrović, objavila je radosne vesti na svom Fejsbuku, napisavši da je "Prvi put u zadnje dve godine srećna". Međutim, sreću su prekinuli komentari u kojima je samo Dragani prećeno smrću, ali i njenoj nerođenoj bebi.

- Beba će da se rodi mrtva - piše u jednom od komentara.

Pretnje smrću, Nađa Petrović, Dragana Petrović

Printskrin: Facebook

- Prokleta neka si, Dragana i svi koji te podržavaju. Neka je proklet plod utrobe tvoje - napisala je korisnica pod imenom Suzana.

Pretnje smrću, Nađa Petrović, Dragana Petrović

Printskrin: Facebook

Osoba koja je upisana kao Suzana, tu nije stala sa pisanjem gadosti i pretnji.

- Je*em li vam mrtve roditelje i mrtvu decu. Zaklaću vas breeee. Umrite - piše u nizu komentara Suzane.

Pretnje smrću, Nađa Petrović, Dragana Petrović

Printskrin: Facebook

Dragana Petrović je kratko prokomentarisala da je zgrožena ovakvim komentarima.

- Blokirala sam odmah te osobe - rekla je Dragana za Telegraf.

Majka preminule Nađe, nakon Fejsbuk objave najpre držala svoje prijatelje u neizvesnosti, a onda je za Telegraf.rs potvrdila radosnu vest i razlog svoje neizmerne sreće.

Osećanja su izmešana, ali preovladava sreća jer znam da je to poklon od Nađe za Anastasiju, moju drugu ćerku i nas. Posle svega što nam se desilo, znala sam da moramo nekako da budemo nagrađeni - navela je Dragana.

Dragana Petrović

Dragana Petrović; Foto: Facebook/Dragana Petrović

Naša sagovornica je tada navela da se test prvo pokazao negativnim.

- Posle minut sam se okrenula i ugledala i drugu liniju, počela sam da se tresem, jer sam već i zaboravila kakav je osećaj biti trudnica. Nadam se da će ovo biti početak novog života za nas, a Nađu niko neće zameniti. Nikad. I beba će znati za svoju seku i sve o njoj. Njih dvoje ili njih dve će nastaviti borbu za Nađu kad mene ne bude bilo - rekla je.

Dragana je u 4. nedelji trudnoće, a kako otkriva, kao termin za porođaj određen je 18. jul.

Nađa Petrović

Mala Nađa; Foto: Facebook

Podsetimo, mala Nađa preminula je 4. aprila 2018. godine od morbila, jer nije smela da primi MMR vakcinu zbog autoimune bolesti.

Dok je ležala na Odeljenje intenzivne nege i izolacije u Kragujevcu, u njenu sobu došao je dečak (9) koji je imao morbile od kojih se kasnije i Nađa zarazila. Ubrzo je dobila temperaturu, nije jela, pila, nije se budila niti reagovala. Nakon toga je počela da modri, otiče, krvari iz nosa...

Borba za njen život trajala je 3 meseca, ali je devojčica nažalost preminula 4. aprila 2018. godine.

Video: Šta su to vakcine i kako funkcionišu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buba

    9. novembar 2019 | 22:09

    Komentari su mirbidni i bolesni. Kako se ne plaše tih svojih zlih želja prema ženi koja je doživela gubitak deteta, što je najveća nesreća u životu koja može nekog snaći. Divno je sto će opet postati majka i malo olakšati tugu ali mislim da greši što to sve objavljuje, ima svoje najbliže sa kojima će se radovati. A ovi zlobnici neka se dobru ne nadaju. Kaže narod "Čini dobro i dobru sr nadaj" i "Čini zlo, zlu se nadaj". Ovde se radi o zlim rečima, mislima, željama ali i pretnjama zlim delima. Dragani savetujem da se povuče iz društvenih mreža, bar na neko vreme i želim joj svu srecu ovog sveta, dosta je prolazila.👨‍👩‍👦‍👦

  • 🙏

    9. novembar 2019 | 20:58

    Gospode Boze... Ne mogu da verujem da se ovo desava... Ovakvim ljudima pod hitno treba uci u trag i hospitalizovati ih! Divna majko, ne obaziri se na ovakve komentare. Neka je sa srecom trudnoca. Zelim vam sve najlepse! Da ste svi zivi i zdravi! Imate malog andjela koji pazi na vas cetvoro! 🙏

  • ...

    9. novembar 2019 | 21:01

    Predivna devojka! Zasluzila samo srecu,posle svega❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA