≫ 

Beskućnik napao ženu na stanici, prolaznici samo gledali kako je tuče: Niko nije hteo da mi pomogne

Na kraju je prišao jedan vojnik i pomogao nesrećnoj ženi

  • 10

Novosađanku S. K. (41) fizički je napao jedan sugrađanin na veoma frekventnom autobuskom stajalištu, a nesrećnoj ženi tom prilikom niko nije pritekao u pomoć već je morala sama da se brani dok je konačno nije spasao jedan vojnik.

Kako saznaje "Blic", incident se dogodio pred brojnim svedocima u sredu, 6.  novembra oko 20 časova na autobuskoj stanici na uglu Bulevara kralja Petra prvog i Bulevara oslobođenja.

– Sedela sam na klupi i čekala autobus. Zapalila sam poslednju cigaretu i odjednom se iza mene stvorio neki čovek i tražio cigaretu. Izvinila sam mu se i rekla da mi je to bila poslednja, a on me je pljunuo i zamahnuo rukom da me udari  priseća se S.K.

Kaže da ni sama ne zna kako je uspela da izbegne udarac, te da je samo odskočila sa klupe i potrčala ulicom dozivajući pomoć.

Ali posle prvobitnog šoka, usledio je novi – niko do prolaznika nije se odazvao njenim pozivima u pomoć. Dodaje da je u tom trenutku shvatila da je zaboravila tašnu na klupi te je izvadila telefon iz jakne, pozvala policiju i krenula da uzme tašnu videvši da je napadač odustao od potere za njom.

– Odjednom je opet krenuo prema meni i ja sam ponovo povikala "Upomoć!". Tek tada se tu stvorio jedan vojnik odnosno čovek od preko pedeset godina u uniformi i uhvatio napadača – priseća se ona.

Ubrzo se pojavila i policija i uhapsila ga. Nakon što je dala izjavu rečeno joj je da će mu biti suđeno po ubrzanom postupku što se i desilo.

U policiji su joj rekli da to napadaču nije prvi ispad i da ga poznaju od ranije po istim krivičnim delima.

– Rekli su mi da je on beskućnik kojeg s vremena na vreme neko tuži pa završi u zatvoru. Prosto nisam mogla da verujem da njemu ne može neko da stane na put. Sada je dobio dva meseca zatvora, ali to ispada za njega kao neka nagrada. Biće u toplom i imaće šta da jede dva meseca. To zaista nije rešenje – smatra napadnuta Novosađanka, ali i naglašava da je najviše boli to što joj niko nije pritekao u pomoć.

Video: Izbacivač prebio Poljaka ispred noćnog kluba na Malti

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    12. novembar 2019 | 11:39

    Naso bi te medj 5 miliona zena pa bi bila moja i bozija.

  • Tara

    12. novembar 2019 | 10:17

    Normalno beskucnici nisu agresivni ali me ovo zbunjuje niko joj nije hteo da pomogne samo joj je jedan covek pomogao nije bas jednostavno sa svakim uci u duel ko zna sta covek misli i sta ima kod sebe.

  • Rastko

    12. novembar 2019 | 11:44

    1 cigara 2 meseca zatvora pa vi nastavite da pusite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA