• 10

Beskućnik napao ženu na stanici, prolaznici samo gledali kako je tuče: Niko nije hteo da mi pomogne

Na kraju je prišao jedan vojnik i pomogao nesrećnoj ženi

  • 10

Novosađanku S. K. (41) fizički je napao jedan sugrađanin na veoma frekventnom autobuskom stajalištu, a nesrećnoj ženi tom prilikom niko nije pritekao u pomoć već je morala sama da se brani dok je konačno nije spasao jedan vojnik.

Kako saznaje "Blic", incident se dogodio pred brojnim svedocima u sredu, 6.  novembra oko 20 časova na autobuskoj stanici na uglu Bulevara kralja Petra prvog i Bulevara oslobođenja.

– Sedela sam na klupi i čekala autobus. Zapalila sam poslednju cigaretu i odjednom se iza mene stvorio neki čovek i tražio cigaretu. Izvinila sam mu se i rekla da mi je to bila poslednja, a on me je pljunuo i zamahnuo rukom da me udari  priseća se S.K.

Kaže da ni sama ne zna kako je uspela da izbegne udarac, te da je samo odskočila sa klupe i potrčala ulicom dozivajući pomoć.

Ali posle prvobitnog šoka, usledio je novi – niko do prolaznika nije se odazvao njenim pozivima u pomoć. Dodaje da je u tom trenutku shvatila da je zaboravila tašnu na klupi te je izvadila telefon iz jakne, pozvala policiju i krenula da uzme tašnu videvši da je napadač odustao od potere za njom.

– Odjednom je opet krenuo prema meni i ja sam ponovo povikala "Upomoć!". Tek tada se tu stvorio jedan vojnik odnosno čovek od preko pedeset godina u uniformi i uhvatio napadača – priseća se ona.

Ubrzo se pojavila i policija i uhapsila ga. Nakon što je dala izjavu rečeno joj je da će mu biti suđeno po ubrzanom postupku što se i desilo.

U policiji su joj rekli da to napadaču nije prvi ispad i da ga poznaju od ranije po istim krivičnim delima.

– Rekli su mi da je on beskućnik kojeg s vremena na vreme neko tuži pa završi u zatvoru. Prosto nisam mogla da verujem da njemu ne može neko da stane na put. Sada je dobio dva meseca zatvora, ali to ispada za njega kao neka nagrada. Biće u toplom i imaće šta da jede dva meseca. To zaista nije rešenje – smatra napadnuta Novosađanka, ali i naglašava da je najviše boli to što joj niko nije pritekao u pomoć.

Video: Izbacivač prebio Poljaka ispred noćnog kluba na Malti

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Zoka

    Boze,zasto su ljudi postali bezdusni,egoisti a ne slute da i njima moze zatrebati necija pomoc. Jadna zena. Gospodin koji joj je pomogao neka ga Bog cuva a ovoj sebicnoj publici neka Gospod sudi

  • Rastko

    Jel na daljinski !??

  • Rastko

    Original Srbija !!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima