Kako danas izgleda Slavoljub "Ćivot", najpoznatiji učesnik "Slagalice", i da li bi se opet takmičio

Ono po čemu je Slavoljub ostao upamćen je da je on verovatno jedini takmičar u istoriji kviza koji je imao nula poena, odnosno u drugoj emisiji minus pet

  • 6
Slavoljub Petrović, Slagalica

Printskrin: Youtube/ Zlatne osamdesete

Slavoljub Petrović je sigurno jedan od najpoznatijih takmičara kviza "Slagalica", takmičar koji je postao poznat širom Srbije iz više razloga. Zbog reči "ćivot" odnosno "kivot" i dva učešća u kojima je imao 0 (i slovima nula) i minus 5 poena. 

- Slavoljube, koliko slova ima vaša reč - pitala ga je tadašnja voditeljka kviza "Slagalica" Danijela Pantić.

- Nema ništa - odgovorio je Slavoljub nazvan i pola čovek-pola dalje.

Slavoljub je bio i gost emisije Slavka Beleslina "Šta bi posle? Flešbek" u kojoj je rekao da bi opet učestvovao u "Slagalici".

Slavoljub Petrović

Printskrin: Youtube/ RTS Aktuelnosti - Zvanični kanal

Protivnik je, u jednoj od emisija, tada imao dužu reč - osušiva, a pitanje je i da li bi Slavoljub išta dobio od poena, sve i da je njegova reč bila duža, jer ni voditeljka nije bila sigurna u to što čuje. "Rekli ste?", pitala ga je da joj ponovi. Ćivot, u narodu poznat i kao kivot, je kovčeg u kom se čuvaju mošti svetaca.

Ono po čemu je Slavoljub ostao upamćen je da je on verovatno jedini takmičar u istoriji kviza koji je imao nula poena, odnosno u drugoj emisiji minus pet. Svaki njegov odgovor glasio je - dalje. 'Ajde što nije znao kako se zvao grof, ljubavnik Ane Karenjine ili na kom instrumentu svira Ravi Šankar, ali nije znao iz kog filma je replika "Šta će biti s kućom?" ili koliko glava ima pas Kerber, pa skoji čuva ulaz u podzemni svet.

Na kraju protivnik 152 poena, Slavoljub - 0. Za njega je to, kako je rekao, pozitivna nula. Bio je ubeđen da će mu u narednoj emisiji biti lakše jer sada zna pravila i "malo će se pripremiti". U drugoj emisiji Vojislav 161 poen, Slavoljub minus pet.

Da li je pisao ljubavna pisma voditeljki Danijeli i šta kaže njegova mama, o popularnosti i svemu ostalom, pogledajte šta kaže Slavoljub od 36:45:

Pogledajte jednu od "Slagalica" u kojoj je učestvovao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    12. novembar 2019 | 16:44

    Covek car,dajte ga opet da se takmici

  • Ujka Zitko PFK

    12. novembar 2019 | 16:17

    Slavoljub: doso,izdominirao,otiso.

  • Ниш

    12. novembar 2019 | 16:23

    Славољуб : Дођох, видех, изгубих! (ни један поен не освојих) 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA