≫ 

Jutarnja magla biće kratkog veka, ali u jednom delu zemlje oblaci i hladnoća će se zadržati ceo dan

Jutarnja temperatura od pet do 10 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni

  • 0
Magla, jutro Foto: Shutterstock

U Srbiji će se danas tokom jutra i prepodne magla i niska oblačnost pojaviti u Sremu i Bačkoj, po kotlinama i dolinama na zapadu i jugozapadu zemlje.

Tokom dana iznad većeg dela zemlje preovladavaće sunčano i toplije vreme. Samo će u Negotinskoj Krajini biti hladnije i oblačno. Duvaće jugoistočni vetar, slab i umeren, koji će u košavskom području popodne biti povremeno jak, a u južnom Banatu i olujni.

Jutarnja temperatura od pet do 10 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

vremenska prognoza Vremenska prognoza za 15. novembar Printskrin: Weather2Umbrella

U Beogradu će preovladavati sunčano i toplije vreme. Vetar će biti umeren, povremeno jak jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 10 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna biti oko 20 stepeni.

Do nedelje vreme će biti promenjivo oblačno, toplo i suvo, u košavskom području sa jakim, a u južnom Banatu povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom.

U nedelju uveče i u ponedeljak očekuje se prolazno naoblačenje sa kišom i manjim padom temperature. Zatim promenjivo oblačno, ponegde sa slabom kišom i temperaturom u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine.

Video: Koji horor u Veneciji! Iz magle ogroman kruzer naleteo na baštu kafića

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA