Princ Filip Karađorđević se oglasio na godišnjicu smrti patrijarha Pavla: "Ispunio sam jedan zavet"

- Poslednju put sam ga video u bolnici na VMA, 10. oktobra 2009. godine - napisao je princ na Fejsbuku

  • 13
Princ Filip Karađorđević, Patrijarh Pavle

Foto: Milena Đorđević, Profimedia

Princ Filip Karađorđević se se suprugom Danicom nedavno pridružio društvenoj mreži "Fejsbuk" na kojoj svakodnevno sa svojim pratiocima razmenjuju razne poruke. Tako je mladi Karađorđević juče, na desetogodišnjicu od smrti Patrijarha Pavla, sa svojim pratiocima podelio svoje sećanje na njihov poslednji susret.

On je istakao da mu je Patrijarh Pavle tom prilikom uputio nekoliko zaveta, i da je jedan od tih zaveta ispunio:

- Poslednju put sam ga video u bolnici na VMA, 10. oktobra 2009. godine. Nikada neću zaboraviti taj poslednji susret sa njim. Žao mi je što taj susret nije ovekovečen i fotografijom, ali pouku i savet koji mi je tada dao nosim duboko u srcu i u glavi. Između ostalog, govorio je da se potrudimo da se naši potomci rađaju u Srbiji. I moj Stefan je rođen u Beogradu. Jedan zavet je ispunjen. Idemo dalje. Moli se za nas, Sveti Patrijarše Pavle - napisao je Princ Filip na svojoj FB stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    16. novembar 2019 | 22:39

    Čiji princ, čega princ? Koliko mi poznato Srbija nije monarhija. Dakle, neki Filip Karađorđević je nešto uradio ili rekao.

  • Zex

    16. novembar 2019 | 22:28

    Bravo za ,,princa", samo ne znam cijeg!? Moj princ nije sigurno. A da li si ispunio zavet, bas me briga. Razmisljam sutra sta cu da jedem, dok ti i tvoji zivite na racun drzave.

  • rade6

    16. novembar 2019 | 22:26

    Hvala dragom bogu da i Karadjordjevici dobio malo publiciteta ovde dosta je ovih yunostalgicara preobucenih komunista i Rusofila popese se na glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA