• 11

Naređen hitan transport za Beograd dečaka koji je pao sa stepenica: Nesreća se dogodila na slavi

Dečak je životno ugrožen, lekari se bore za njegov život

  • 11

Dečak N.S. (3) iz sela Milatovići nadomak Guče zadobio je teške telesne povrede kada je danas pao sa stepenica u porodičnoj kući u kojoj se proslavljala krsna slava Đurđic.

- Dečak je danas oko 17 časova primljen u ambulantu. Na prijemu je dečak bio u polusvesnom stanju. Na putu do ambulante povraćao je četiri puta. Hitno je prebačen u čačansku bolnicu. Prema poslednjim informacijama je ustanovljeno je da dečak ima frakturu potiljačne kosti što spada u teške telesne povrede - rekli su za Novosti iz Doma zdravlja u Guči.

Dečak je životno ugrožen, lekari se bore za njegov život, a naređeno je njegovo hitno prebacivanje u Klinički centar u Beogradu.

- Dete je nakon obavljenog pregleda i dijagnostike primljeno u intezivnu negu i nakon obavljenih priprema za transport biće upućeno u toku večeri za Beograd - rekla je dr Biljana Kocović, portparolka čačanske bolnice.

VIDEO: Kolika je verovatnoća da se detetu ovako spasi život? Parv je najveći srećković 21. veka

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Komentari

  • Jednamama

    Ljudi koji se pitaju gde su bili roditelji ocigledno nemaju decu te samim tim nisu svesni da se nezgode desavaju u sekundama cak i kada dete stoji pored vas. Da li ste se pre komentara zapitali da li je roditelju dete izmaklo iz ruke za koji centimetar i da je takav vas komentar potpuno neumesan u ovoj situaciji. Postoje i roditelji koji svoje mobilne tel uzmu tek kada uspavaju decu te ja tako tek sada procitah ovu vest. Malisanu i roditeljima drzimo palceve!

  • Mile

    Gde su bili roditelji i kako su dozvolili da se to desi? Njih treba uhapsiti zbog zanemarivanje deteta. Važno da oni žderu i piju na slavi, a dete neka se snalazi samo.

  • mama

    Свети Ђорђе моли Бога за овог дјечака, да му буде добро.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima