≫ 

Bogoljub Karić o svojoj majci i svim majkama na svetu: Dok su nam one žive, imamo sigurnu luku

- Moja majka je uspela da našu mnogobrojnu porodicu održi na okupu, u kući punoj ljubavi, sloge i poštovanja - napisao je Karić na svom Fejsbuk profilu

  • 1
Bogoljub Karić Foto: Printskrin Bogoljub Karić Facebook

Bogoljub Karić nije štedeo emocije kada je danas sa svojim pratiocima na Fejbuku podelio emotivan video i poruku inspirisanu ljubavlju prema svojoj majci, Angelini. Ne puštajući je iz zagrljaja, Karić je govorio o tome kako je upravo ona održala porodicu na okupu, hranila ih i negovala. Odgajila.

Ispod emotivnog videa je svima poručio da su majke najveći oslonci i sigurne luke koje nas štite od svih životnih oluja.

- Dragi moji, šta da vam kažem sem da, dok su nam majke žive, imamo sigurnu luku koja nas štiti od svih životnih oluja. Moja majka, MATI Angelina, je za mene najmudrija osoba koju znam. Pored mog oca, Janicija, ona je jedini svetionik, koji mi uvek pokaže pravi put, pruža najveću ljubav i podrsku, da najbolji savet... Upozori me i ukaže na sve trnovite prepreke u životu i svojim mudrim savetima pomogne da ih s lakoćom prevaziđem i pobedim - napisao je Karić, i dodao:

- Žena, koja svojim pogledom govori sve, jednom rečju menja moje mišljenje, a rečenicom formira moje stavove i životnu filizofiju! Kao mudra, visprena, inteligentna zena i veliki diplomata, uspela je da našu mnogobrojnu porodicu održi na okupu, u kući punoj ljubavi, sloge i poštovanja - do dan danas! To je prava MAJKA.

Pogledajte video na linku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA