• 1

Bogoljub Karić o svojoj majci i svim majkama na svetu: Dok su nam one žive, imamo sigurnu luku

- Moja majka je uspela da našu mnogobrojnu porodicu održi na okupu, u kući punoj ljubavi, sloge i poštovanja - napisao je Karić na svom Fejsbuk profilu

  • 1

Bogoljub Karić nije štedeo emocije kada je danas sa svojim pratiocima na Fejbuku podelio emotivan video i poruku inspirisanu ljubavlju prema svojoj majci, Angelini. Ne puštajući je iz zagrljaja, Karić je govorio o tome kako je upravo ona održala porodicu na okupu, hranila ih i negovala. Odgajila.

Ispod emotivnog videa je svima poručio da su majke najveći oslonci i sigurne luke koje nas štite od svih životnih oluja.

- Dragi moji, šta da vam kažem sem da, dok su nam majke žive, imamo sigurnu luku koja nas štiti od svih životnih oluja. Moja majka, MATI Angelina, je za mene najmudrija osoba koju znam. Pored mog oca, Janicija, ona je jedini svetionik, koji mi uvek pokaže pravi put, pruža najveću ljubav i podrsku, da najbolji savet... Upozori me i ukaže na sve trnovite prepreke u životu i svojim mudrim savetima pomogne da ih s lakoćom prevaziđem i pobedim - napisao je Karić, i dodao:

- Žena, koja svojim pogledom govori sve, jednom rečju menja moje mišljenje, a rečenicom formira moje stavove i životnu filizofiju! Kao mudra, visprena, inteligentna zena i veliki diplomata, uspela je da našu mnogobrojnu porodicu održi na okupu, u kući punoj ljubavi, sloge i poštovanja - do dan danas! To je prava MAJKA.

Pogledajte video na linku ispod:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Brankica

    Zivele nam nase majke i da su srecne sa nama

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima