Oglasilo se ministarstvo posle skandala sa plakatima u Ćupriji na kojima su pevačice i logo škole

Ova obrazovna ustanova, navodi ministarstvo, nema ugovor o angažovanju estradnih umetnika

  • 13
Anđela Vještica i Tanja Savic, Visoka medicinska škola u Ćupriji sponzorisala nastupe Foto: VMŠSS/Informativna služba DS

Posle skandala koji je potresao Visoku medicinsku školu strukovnih studija u Ćupriji, oglasilo se i Ministarstvo prosvete. Ova obrazovna ustanova, navodi ministarstvo, nema ugovor o angažovanju estradnih umetnika. 

Iz tog ministarstva su naveli da su iz škole dobili informacije da manifestacije i studentske proslave, koje su održavane van prostorija škole, organizuje samo Studentski parlament i da su oni koristili logo škole na plakatima kako bi studenti znali da je u pitanju studentska žurka.

Studentski parlament VMŠSS postoji više od 10 godina i organizuje sve aktivnosti za studente, navodi se u saopštenju ministarstva.

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavile su se informacije da je Visoka medicinska škola u Ćupriji sponzorisala nastupe folk pevačice Tanje Savić i starlete i učesnice rijaliti programa Anđele Veštice u tom gradu.

Kako se vidi na fotografijama reklamnih panoa i bilborda koji su pozivali na nastup Tanje Savić i Anđele Veštice stoji logo "VMŠSS Ćuprija". Kako su prenosili ranije mediji, u ovoj obrazovnoj ustanovi prodavale su se karte za njihove nastupe. Anđela Veštica je nastupala u februaru, Tanja Savić u aprilu, a posle njih je nastupao niz drugih pevačica i pevača, uglavnom učesnika rijalitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    17. novembar 2019 | 12:59

    E da sam juče umro. Umro bi kao neznalica. Nisam znao da VEŠTICE pevaju. Srbija čudo balkana i evrope, svi se krste.

  • Zoran

    17. novembar 2019 | 12:01

    Samo neka pevaju ali porez naplatiti po zavsetku zurke ili od estradnih umetnika ili od od onog ko ih angazuje a te pare uloziti u talentovanu decu i dobre djake ove drzave koja nemaju sredstava da se skoluju u osnovnim i srednjim skolama i fakultetima.!!!

  • Milos Obilic

    17. novembar 2019 | 12:17

    Koja reklama za Club.... Ali dzabe Ćuorija je to... SRPSKI TEKSAS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA