≫ 

Policajac iz Negotina dobio udarac metalnom štanglom dok je branio ženu od muža. Pao je nasred ulice

Žena je pobegla iz kuće od nasilnog supruga, ali je on sustigao ispred policijske stanice i nastavio da je tuče

  • 7

Policajac I. P. (36) zadobio je teške povrede glave kada ga je ispred zgrade Policijske stanice u Negotinu, dok je pokušavao da ženu odbrani od muža A. B. (23), supružnik udario metalnom štanglom u glavu i naneo mu povrede u vidu frakture lobanje.

- Žena je, u toku noći, pobegla iz kuće u kojoj živi sa A. B. jer ju je ovaj brutalno tukao. Potrčala je ka policiji, kako bi prijavila nasilje u porodici, ali je muž krenuo za njom - navodi izvor iz istrage.

Kako se ispostavilo, A. B. je suprugu sustigao neposredno ispred Policijske stanice, gde je nastavio da je tuče.

- Policajac I. P., koji je bio na dužnosti, pokušao je da odbrani ženu od teških batina, kojima je ona bila izložena. Pokušao je da je izbavi od prebijanja. Međutim, tada se A. B. okrenuo ka njemu i svom silinom ga metalnom štanglom udario u glavu, nakon čega je pobegao sa lica mesta - nastavlja sagovornik.

Policajac je, obliven krvlju, pao. Kolege su istrčale i pozvale Hitnu pomoć. I. P. je ukazana prva pomoć u Zdravstvenom centru u Negotinu, nakon čega je odmah upućen na Odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Boru.

- Pacijent je primljen sa čeonim prelomom lobanje. I. P. je odmah zbrinut, i ustanovljeno je da nema hematoma i unutrašnjeg krvarenja. On je, trenutno, van životne opasnosti, ali se njegovo stanje prati - kaže dr Vasilije Meilanović, neurohirurg Opšte bolnice u Boru.

Nasilnik A. B., koji je nakon što je udario policajca pobegao sa lica mesta, ubrzo je lišen slobode. Protiv njega su podnete prijave zbog napada na službeno lice prilikom obavljanja dužnosti i nasilja u porodici, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati.

Video: Životinjska borba osumnjičenog i policije! Pretukao ih njihovim pendrekom pa im ukrao kola

(Telegraf.rs/ ngportal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika motika

    18. novembar 2019 | 08:36

    Pametni su bili policajci odnosno stara milicija, dodju vide tuču sačekaju da se sve završi i onda sve lepo popisu u stanicu, a ovaj se vidi da je ne iskusan, dobio sipku u glavu, oni se kasnije pomire a ovog ima da boli glava ceo život..

  • BG 1

    18. novembar 2019 | 09:29

    Kad se dvoje svađa uvek nastrada ko je između,rekli ljudi odavno ali ovi mladi to neznaju.

  • acadaca

    18. novembar 2019 | 14:04

    U Australiji bi ga policija koknula ko zeca, ne bi bio ni prvi ni poslednji koji bi platio zivotom sto je napao na policiji. Trenirani su da pucaju u grudni kos kako bi otklonili opasnost. Mnogi su krenuli stapom, makazama, nozem ili slicnim na policiju i zavrsili sa tri cetiri krupna zrna u grudnom kosu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA