≫ 

Nestala devojčica (13) iz sela kod Apatina: Poslednji put viđena na biciklu kako ide u susedno mesto

Devojčica je nosila kožnu jaknu i maskirne (vojne) helanke, imala je slušalice u ušima

  • 15
Marija Cerovski Foto: Facebook

Marija Cerovski (13) iz Čonoplje nestala je juče u ovom mestu. Nestanak ćerke objavila je njena majka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Marija je poslednji put viđena kako vozi bicikl u pravcu Kljajićeva. Devojčica je nosila kožnu jaknu i maskirne (vojne) helanke, prenose "Nove apatinske novine".

- Supruga i ja smo rano otišli na posao, Marija je, sa mlađom sestrom Majom, koja ide u treći razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, Marija je ostala ispred škole i kad je sestra ušla unutra ona je sela na bicikl i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno četiri kilometra od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja ju je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima - rekao je Zoran, Marijin otac.

U domu Cerovskih je vanredno stanje bilo je celo popodne. Dobili su razne informacije, izmeđuostalog i da se preko društvenih mreža dopisivala sa nekim momkom.

- U velikom smo strahu. Pitanje je ko je i na šta nagovorio... Zvali smo je na mobilni. Prvo je bila nedostupna, posle nam je pokazivalo zauzeće, pa je zvonio, a niko se nije javljao. Kao da se neko poigrava sa nama - dodao je Zoran.

Dodaje da su, kad su pregledali njene stvari, videli za u rancu nije ponela knjige za školu, već garderobu, što govori da je planirala odlazak...

- Javio nam se nedavno jedan čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da ju je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide "kod dečka" u Boku (selo kod Zrenjanina). Javili smo policiji i nadam se da će je pronaći - priča Marijin tata.

On je dodao i da su, nakon javljanja ovog čoveka iz Zrenjanina ušli na njen instagram i videli fotografiju njihove ćerke i tog, navodnog momka, uokvirenu u srce, što ih upućuje na trag gde bi mogla da bude njihova ćerka.

Za nestanak su saznali nešto oko podneva, kada ga je, kako kaže, pozvao direktor škole i obavestio da Marija nije došla na časove, a da je spremačica videla na biciklu, na izlazu iz sela.

Porodica Cerovski strahuje za svoje dete, ali se i nadaju da će je policija uskoro pronaći. Takođe mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, da im odmah jave.

Mole se svi građani da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku Marije da to prijave policiji ili porodici na sledeći broj telefona: 0645045691.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Nove apatinske novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    19. novembar 2019 | 08:12

    Ee deco deco..Bicete i vi roditelji,pa mozda shvatite sve brige i strahove

  • Geras

    19. novembar 2019 | 08:40

    Kao prvo nadam se da je devojčica dobro i da će je naći a kao drugo... Dozvoljava te deci instagram i fejs u 13 godina... Imate li mozga bre.... Imate li vi imalo obzira.... Roditelji danas ne kontrolišu decu.... Nije ih briga... A sta sad... Ej oni ne znaju šta radi na instagramu..... Ima dečka.... Imam ćerku 11 godina i sina 13 nemaju društvene mreže iako njihovi drugari imaju.... I ništa ima ne fali... Bave se sportom oboje.... Deca za primer.... Ali ipak i ja i supruga proveravamo telefone.... Svake nedelje.... Morate ljudi biti fokusirani na decu.... Oni su naša briga a ne ulice.... Svakako želim da se devojčica nadje i da se sve završi kako treba

  • Hs

    19. novembar 2019 | 08:04

    13 god i ima decka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA