Mislili su da konjima u Lapovu nema spasa, a onda je stigao najlepši poklon od anonimnog donatora

Volontere je obradovala i jedna velika anonimna donacija

  • 1
Azil za konje u Lapovu Foto: Mateja Beljan

"Zahvaljujući vama ova slika odlazi u prošlost", objavio je Azil za konje "Staro brdo" na instagram profilu, uz lepu vest da je sav novac potreban za kopanje bunara prikupljen.

To znači da će u Lapovu ostati 9 konja, koliko ih je trenutno u azilu, a mnogi od njih bi, da nisu na vreme spaseni, završili u klanicama.

Volonteri azila kažu da sada ne moraju da se brinu kako da prezime zimu, jer je prevoz tone vode pravi poduhvat u zimskim uslovima.

 
 
 
View this post on Instagram
USPELI SMO!!! Prikupljen je celokupan iznos za arteški bunar! Azil će preživeti! Zahvaljujući vama! ❤️❤️❤️ Hvala svima koji ste celu situaciju shvatili ozbiljno kakva jeste i uključili se više nego ikada do sada. Nikada se nije desilo da se toliko vas odazove i zaista uključi, čak 159 vas je poslalo pomoć putem računa u banci, PostNeta i PayPal-a, od 100 dinara pa naviše – zaista je svaka donacija značila mnogo. Dali ste nam vetar u leđa za sve borbe koje nas tek čekaju, jer najveću od svih smo prebrodili zajedno! Ipak, cilj bi i dalje bio predaleko da nije bilo anonimnog donatora koji je preko JustGiving platforme na kojoj su akciju pokrenuli naši prijatelji iz Engleske, @serbias_forgotten_paws , uplatio neverovatnih 7000 funti! Bez svih vas sve ovo ne bi bilo moguće. ❤️ Kada smo uspeli ovo, uspećemo sve! . . . Zahvaljujući vama ova slika odlazi u prošlost.A post shared by Azil za konje Staro Brdo (@starobrdo) on

- Hvala svima koji ste celu situaciju shvatili ozbiljno kakva jeste i uključili se više nego ikada do sada. Nikada se nije desilo da se toliko vas odazove i zaista uključi, čak 159 vas je poslalo pomoć putem računa u banci, PostNeta i PayPal-a, od 100 dinara pa naviše - zaista je svaka donacija značila mnogo. Dali ste nam vetar u leđa za sve borbe koje nas tek čekaju, jer najveću od svih smo prebrodili zajedno! - napisali su.

Anonimna donacija

Ipak, s obzirom na to da je za bunar bila potrebna veća suma novca, najveća pomoć bila je neočekivana - od anonimnog donatora.

- Cilj bi i dalje bio predaleko da nije bilo anonimnog donatora koji je preko JustGiving platforme na kojoj su akciju pokrenuli naši prijatelji iz Engleske, Serbia's forgotten paws , uplatio neverovatnih 7.000 funti. Bez svih vas sve ovo ne bi bilo moguće. Kada smo uspeli ovo, uspećemo sve - dodali su.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    19. novembar 2019 | 22:30

    Radujemo se...da recima ne mozemo opisati! Neka su blagosloveni svi dobri ljudi i njihova dela!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA