Ambasador SAD u poseti Subotici

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri posetio je danas Suboticu, gde je sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom razgovarao o planovima iz oblasti ekonomije i daljeg prosperiteta grada u narednom periodu

  • 1
Ambasador SAD u poseti Subotici Foto: Dejan Malagurski

Nakon susreta u Zelenoj sali Gradske kuće, kojem je prisustvovala i sekretar Sekretarijata za društvene deletnosti Jasmina Stevanović, gradonačelnik Laban i ambasador Godfri obišli su  Američki kutak, u Gradskoj biblioteci Subotica.

Ambasador Godfri je, obraćajući se medijima, izrazio zahvalnost na velikom interesovanju za njegovu posetu Subotici i istakao da je u razgovoru sa gradonačelnikom informisan o ekonomiji i napretku ovog regiona.

Ambasador SAD u poseti Subotici Foto: Dejan Malagurski

– Čuli smo i planove za naredni period i nadam se da će se naša saradnja sa ovim lepim gradom nastaviti – kazao je Godfri.

Gradonačelnik Laban je naglasio da je imao izuzetnu čast i zadovoljstvo da se sastane sa ambasadorom SAD Entonijem Godfrijem.

– Upoznali smo njegovu ekselenciju sa subotičkim načinom života, sa našim ekonomskim razvojem, prosperitetom. Planiramo da obiđemo sve znamenitosti u gradu, a potom i Američki kutak u Gradskoj biblioteci – rekao je Bogdan Laban.

U okviru posete Subotici, ambasador Godfri sa saradnicima obišao je i subotičku Sinagogu i Jevrejsku opštinu Subotica.

Ambasador SAD u poseti Subotici Foto: Dejan Malagurski

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    20. novembar 2019 | 06:29

    Супер шта ради амерички амбасадор!?!? Срби чине бар 75% популације Суботице а јевреји не више од 3%!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA