≫ 

Majka devojčice koja je pobegla u Plandište objavila da je pronađena, a onda su počeli napadi

Marija Cerovski (13) pronađena je sa svojim momkom dan nakon što su njeni roditelji prijavili nestanak

  • 37
Marija Cerovski

Foto: Facebook

Devojčica Marija C. (13) iz Čonoplje pronađena je u utorak, dan nakon što su njeni roditelji prijavili ćerkin nestanak, o čemu je portal Telegraf.rs prvi pisao. Njena majka rekla je za naš portal da je devojčica, po povratku kući, priznala da je išla kod dečka, za kog roditelji nisu ni znali da postoji.

Marija je pronađena u Plandištu, 211 kilometara dalje od svog rodnog mesta, a njena majka se putem društvene mreže Fejsbuk zahvalila i obavestila da je devojčica na bezbednom.

- Hvala svima na pomoći. Našli su nam ćerku - napisala je majka.

Mada je većina korisnika Fejsbuka ispod ovog posta zahvaljivala bogu što je ova priča imala srećan kraj, te što je devojčica pronađena, bilo je i onih osuđujućih komentara ljudi koji su mišljenja da Mariju treba "nalupati kao vola".

Fejsbuk, komentar

Foto: Facebook

- Sad je treba dobro nalupati, pošto verujem da je niko nije oteo, nego mala išla malo da proluftira du*e - jedan je od komentara.

Na ove reči nadovezali su se i drugi korisnici Fejsbuka.

"Dete od 13 godina da ima dečka? To je van svake pameti! Ona je još uvek dete, koji crni momak? Ne kaže se džaba "batina je iz raja izašla"! Mnogi roditelji se ponose time da im dete sa tako malo godina ima dečka", nastavili su da se nižu komentari.

Fejsbuk, komentari

Foto: Facebook

Neki su bili mišljenja i da devojčicu majka "sada treba da nalupa ko vola, da joj dečko ne padne na pamet ni u 20-toj".

Da podsetimo, Marija je nađena u Plandištu. Prema rečima njene majke, devojčica je shvatila da je napravila veliku grešku.

Fejsbuk, komentari

Foto: Facebook

- Priznala nam je da je bila kod dečka, za kog nismo ni znali da postoji, niti da ima nekoga. Kaže i ona sama da kada je stigla tamo i prevalila 211 kilometara, shvatila je da je lupila glavom o zid - počinje priču majka.

Mariju je u Plandištu priveo policajac koji ju je sreo u jednoj prodavnici. Devojčica je i tada bila sa svojim momkom.

Video: Rekonstrukcija otmice devojčice u Ovči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nela

    20. novembar 2019 | 14:16

    Imala sam 14god kad sam bila kod drugarice u komsiluku,tata pogledao na sat i rekao:u 19h da si kuci.Zaigrale se sa lutkama i dosla kuci u 19:30,crnu pticu kukavicu sam videla,licno mi je tata pokazao na kaisu.

  • Filip

    20. novembar 2019 | 15:57

    Kad zasvrbi veverica nema ni mame ni tati ni zdravog razuma....

  • Racki

    20. novembar 2019 | 15:27

    Od 200kom juce i danas svi spominju kucno vaspitanje..pa i moje nase vreme su se klinke zaljubljivale ostajale trudne al nije bilo na tv i vestima mobilnih...ko sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA