≫ 

Dejan pokušao da se oženi 20 puta, ali sve su htele avanturu. Sada traži devojku sa ovim osobinama

Dejan Lazić vidi sa svega 5 odsto, ali odlično funkcioniše: radi, kuva, pleše i uči strane jezike

  • 21
Dejan Lazić Foto: Privatna arhiva

Potraga za pravom ljubavi ponekad deluje kao nemoguća misija, može da potraje godinama i bude praćena osećajem da "to nije to". Kako izgleda ta potraga za savršenom ženom koja traje dugo, zna Dejan Lazić (34) iz Beograda koji godinama traži ljubav svog života.

Dejan se javio redakciji Telegrafa sa molbom da mu pomognemo u toj potrazi. Kako kaže, zaposlen je na Radio Beogradu kao muzički urednik, kuva, pleše, uči strane jezike i muzički je obrazovan, iako je gotovo potpuno slep.

- Od života imam samo posao i nerazumevanje ljudi jer se ne primećuje da sam skoro slep. Vidim svega 5 odsto, ali se krećem odlično i poznajem tehnologiju: VR i kompjutere. Sve koristim i funkcionišem odlično - rekao je Dejan za Telegraf.rs.

Kaže da je završio nižu i srednju muzičku školu, kao i klarinet na Fakultetu muzičke umetnosti (FMU). Išao je godinu dana na časove džez gitare, završio kurs kuvanja, išao na kurs engleskog jezika, bio aktivan član Kulturno umetničkog društva "Lola" 3 godine.

Ni to nije sve, Dejan je išao u dve plesne škole pune dve godine.

Dejan Lazić Dejan Lazić, Foto: Privatna arhiva

Ipak, Laziću nije pošlo za rukom da tako lako pronađe ljubav svog života. Kako priča za Telegraf.rs, pokušavao je na različite načine, putem raznih društvenih mreža za upoznavanje, ali nije išlo.

- Na društvenoj mreži Karike poslao sam 4.500 "ćao" i niko mi nije ni pogledao poruku. Pokušavao sam da se oženim više od 20 puta. Sve su htele avanturu, ali nijedna od njih nije htela brak - priča naš sagovornik.

Dejan ipak, ne odustaje. I dalje želi da pronađe devojku, ali neku sa sela koja, kako nam priča, želi zaista poštenog muža.

- Ukoliko znate za neku devojku, ili poznajete neku koja živi na selu, a koja je poštena i siromašna... Kada bismo se spojili, to bi bio nov život i za nju i za mene - poručuje Dejan Lazić.

Ukoliko vam se dopala Dejanova priča i želite da ga upoznate, možete da pošaljete mejl na d.simic@telegraf.rs.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    21. novembar 2019 | 16:34

    Neka ti Bog i današnji sveti Mihajlo pomognu da nađeš osobu koja ćete voleti i poštovati sve tvoje kvalitete.

  • Azra

    21. novembar 2019 | 15:54

    To se zove hrabrost i samopouzdanje....radan,vredan,uporan🙏👏👏👏

  • Oki

    21. novembar 2019 | 16:18

    Pa da imas sezdeset godida i 1500-2000 e penziju ocas bi se ozenio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA