≫ 

"Dosta sam popila", "Rekla sam mu da beži": Svedočenje devojaka iz "audija" o napadu na Terzića

Emilija N. (19) je rekla da "nije učestvovala ni u čemu" i da uhapšene Miloša Jevtića i Nikolu S. poznaje samo površno, Dušanka I. (21) vikala fudbaleru da beži i da ne staje

  • 5
Aleksa Terzić Foto: MNPress

Na saslušanju u Trećem opštinskom javnom tužilaštvu, danas su svedočile Emilija N. (19) i Dušanka I. (21), devojke koje su u noći napada na fudbalera Aleksu Terzića, bile u sivom "audiju" sa mladićima koji su nasrnuli na njega, pokušali da ga otmu, a onda mu oteli automobil i dokumenta.

Emilija N. rekla je da "nije učestvovala ni u čemu", kao i da joj nije bilo dobro jer je "dosta popila to veče", te da uhapšenog Miloša Jevtića i Nikolu S. poznaje samo površno. Ona je ispričala da je Nikolu S. pre kobne noći videla par puta, a da je Miloša upoznala te večeri.

Ona je tvrdila da su prethodno svi bili na "nekom rođendanu" i da su momci krenuli da je odvezu kući kada je došlo do napada. Devojka je potvrdila da su Nikola i Miloš napali i maltretirali mladog fudbalera Terzića i uzeli mu kola, a da se sve to dogodilo zbog incidenta u saobraćaju.

Aleksa Terzić Napadnuti fudbaler Aleksa Terzić, Foto: MNPress

Taksijem otišla kući

Nakon maltretiranja Terzića dva mladića i dve devojke odvezli su se u Kaluđericu, a ona je, kako je rekla na saslušanju, posle taksijem kući. Nakon saslušanja Emiliji je ukinuto zadržavanje i ona je puštena kući.

Kako prenosi Pink, Emilijin otac došao je danas kod postupajućeg zamenika Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, ali ga je udaljila sudska straža jer je bio drzak.

I Dušanki ukinuto zadržavanje

Nakon Emilije N. saslušana je i Dušanka I. (21), kojoj je takođe ukinuto zadržavanje. I ona je rekla da je bila pijana i potvrdila je priču da su dvojica mladića jurila Terzića zbog incidenta u saobraćaju.

Beži! Nemoj da staješ!

Dušanka je fudbaleru vikala da beži i da ne staje. Devojke su zvale osumnjičene da se vrate u auto, ali ih oni nisu poslušali. Dušanka je noć provela sa Nikolom S, dok ih nisu uhapsili.

Podsetimo, napad na mladog fudbalera dogodio se u noći između 19. i 20. novembra, a napadači su, kako se sumnja, preprečili Terziću put i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Terziću su zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima i tom prilikom su pokušali da ga odvuku do gepeka automobila, ali im se otrgao.

Prilikom hapšenja, policija je kod Nikole S. pronašla "audi" koji je korišćen u izvršenju krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronašla i Terzićev BMW.

(Telegraf.rs / Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod je izopačen i loži se na kriminal i iskrivljene "vrednosti".

    21. novembar 2019 | 17:08

    A otac joj još i bahat iako je izričiti krivac što mu je ćerka krenula lošim putem i našla se u saučesništvu sa kriminalcima i psihopatama... Zbog takvih roditelja devojčice postaju prostitutke, narkomanke, kriminalci i završe kao žrtve silovanja, maltretiranja, u zatvoru ili pod zemljom, a onda opet kukaju na drugog i ne vide svoju odgovornost.

  • CH

    21. novembar 2019 | 17:58

    Da je ovo moja cerka ja bih se odrekao nje a onda bih se zapitao gde sam pogresio JA.19 god pijana i seda u auto sa nepoznatima u 3 ujutro.Ili laze ko pas ili je dotakla dno zivota.

  • paja

    21. novembar 2019 | 17:26

    Dovojko, ti si saučesnik ili zaštićeni svedoku ovom kriminalnom delu. Biraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA