≫ 

Petao bez očiju vezan za kapiju, meštani misle da je vlaška magija: Jeziva scena u braničevskom selu

Kako je Braničevski okrug, navodno, poznat po vlaškoj magiji i vradžbinama, mnogi su pomislili da je to neki od izopačenih rituala za koji se koriste delovi tela mrtvih životnja

  • 6
Vlaska magija

Foto: TPK News, Google Maps

Stanovnici sela Kobilje u opštini Malo Crniće u četvrtak ujutru zatekli su neprijatnu scenu na jednoj od kapija meštana.

Naime, ubijeni petao kome su bile izvađene oči, bio je vezan za vrata jednog dvorišta, a selom se odmah proneo glas da to neko možda vrača. 

Kako je Braničevski okrug, navodno, poznat po Vlaškoj magiji i vradžbinama, mnogi su pomislili da je to neki od izopačenih rituala za koji se koriste delovi tela mrtvih životnja.

Petao, Kobilja, Malo Crniće, vlaška magija

Foto: TPK News

Jedan od meštana je ispričao da je veče pre nego je scena zaprepastila sve stanovnike, prolazio pored sporne kuće, ali da ništa nije video. On je dodao i da možda cela situacija izgleda beznačajno, ali da nije prijatno kada se zna da takvi ljudi žive među njima.

- Mislim da je ovo samo glupa šala. U poslednje vreme ovuda se, naročito noću, šeta dosta pasa, što lutalica što vlasničkih, po neki put bi ovde noću nastao opšti haos od njihovog laveža. Rekao bih da su petla udavili psi, i ako je ovo zaista nečija neslana šala, tog bolesnika treba pod hitno pronaći i poslati na psihijatriju - kaže ovaj meštanin Kobilja.

(Telegraf.rs/Tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    21. novembar 2019 | 21:04

    Ko god da je ovo uradio,vise je nego grozno...i treba pod hitno da ide kod specijaliste - psihijatra! Bice pravo cudo ostati normalan pored toliko nenormalnih stvari koje nas okruzuju...!

  • Pda

    21. novembar 2019 | 20:34

    Pu,pu,pu...

  • Pda

    21. novembar 2019 | 20:30

    Pu,pu,pu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA