• 9

Počela je kiša, dečak u Zaječaru je kleknuo pored psa lutalice i pustio ga pod svoj crveni kišobran

Komentari ispod ove fotografije su se nizali, a svi su samo mogli da skinu kapu pred ovim velikim gestom malog čoveka

  • 9

Jedan dečak u Zaječaru, zaustavio je vreme na trenutak u ovom gradu i naterao same sugrađane, ali i sve druge da se zapitaju koliko smo zapravo ljudi. 

Fotografije malenog Zaječarca počele su da kruže društvenim mrežama, a na njima se vidi kako dečak klečeći iznad napuštenog psa, drži kišobran, štiteći i sebe i životinju od kiše.

Kako su autori fotografija napisali, krenula je sitna kiša, ali je dete odmah čučnulo i želelo da sačuva ostavljenog psa.

- Blago majci koja je ovo dete rodila i porodici koja je ovo dete vaspitala - stoji u opisu fotografije.

Komentari ispod ove fotografije su se nizali, a svi su samo mogli da skinu kapu pred ovim velikim gestom malog čoveka.

"Suze su mi pošle.  Neka te uvek prati sreća, plemeniti dečače", "Evo kako nastaju plemeniti ljudi", "Ništa lepše u skorije vreme nisam video", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Pedja

    Bravo mali tvoji roditelji mogu da se ponose tobom, jer sutra ćeš biti veliki čovek. Ovim gestom treba cela Srbija da stane na tren i zapita jel ovo sto si učinio je nešto što drugi mogu samo u snovima jer jednostavno si postao ČOVEK

  • Rajvos@

    ❤❤❤❤💋👄❤💋👄

  • toyi

    Ovde se samo mogu uputiti sve pohvale roditeljima i dijecaku bice veliki covjek!Ovo je ujedno velika lekcija za sve nas ,a posebno za monstrume koji se obhode neljudski prema ljudima i zivotinjama!!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima