≫ 

Nestala devojka iz Surdulice poslala SMS roditeljima iz Nemačke: Napisala je i da se udala

Ona se SMS porukama javila roditeljima i rođacima koji sumnjaju u autentičnost tih poruka, jer kako kažu "to nije njen stil pisanja”

  • 67
Emilija Fejzić. Surdulica, nestala Foto: Rominfomedia

Prema poslednjim informacijama, E. F. (17), čiji je nestanak policiji prijavljen juče, navodno je pobegla sa momkom u Nemačku.

Ona se SMS porukama javila roditeljima i rođacima koji sumnjaju u autentičnost tih poruka, jer kako kažu "to nije njen stil pisanja”.

Izvor je dao informacije koje su roditelji dobili od policije, da je E. F. juče sa još jednom osobom u 17.10 automobilom BMW prešla granični prelaz Horgoš prema Mađarskoj.

Prema istom izvoru, ona se navodno udala za mladića rodom iz Ćuprije, sa kojim je i bila u automobilu prilikom prelaska državne granice.

Da podsetimo, učenica druge godine Tehničke škole “Nikola Tesla”u Surdulici E. F. (17) nestala je juče oko 8 sati ujutru, kada krenula u školu i od tada joj se izgubio svaki trag.

Video: Amber alert sistem - pomoć u pronalaženju nestale dece

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    26. novembar 2019 | 20:47

    Kako je moguce da maloletna osoba predje granicni prelaz bez dozvole roditelja prethodno overene kod notara, koja je neophodna za tako nesto?

  • Ja

    26. novembar 2019 | 20:31

    Lepo ja kažem! Nek je sa srećom. Ali kad neka devojka nestane stvarno niko prstom neće mrdnuti zbog ovih sto ovako beže od kuće.

  • Jovan

    26. novembar 2019 | 23:14

    Da se udala pozvala bi telefonom nebi sigurno slala malu poruku, druga stvar otkud ona sa 17 godina prelazi granicu bez saglasnosti roditelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA