Misterija nestanka Časlava Živojinovića (24): Posle mesec dana pronađen prvi trag

Časlav je pre nestanka poslao dve oproštajne poruke

  • 4
Časlav Živojinović

Foto: Facebook/Chaki Znate

Mesec dana od nestanka Časlava Živojinovića (24) iz Vranova kod Smedereva, nadomak Velike Morave, desetak kilometara od sela, pronađen je njegov automobil kojim se odvezao na dan kada mu se izgubio svaki trag.

Kako je medijima potvrdio stric nestalog momka, Predrag Živojinović, "ford fokus" kojim se Časlav odvezao od kuće 29. oktobra, u blizini reke u sredu posle podne, slučajno je pronašao nepoznati čovek, i o tome obavestio policiju.

- Automobil je bio na nepristupačnom terenu, petnaestak metara od Velike Morave, u blizini Požarevačkog mosta. Pretpostavlja se da je tu bio duže vreme. Bio je zaključan, a u njemu je policija pronašla njegov mobilni i tablet, kaže stric.

Časlav je pre nestanka poslao dve oproštajne poruke, a u jednoj je najavio da će u tabletu ostaviti video koji će „objasniti sve“.

Posle vesti da je „ford“ nađen pored reke, porodica strahuje od najgoreg. Očekuje da će narednih dana, u potrazi za momkom, policija pretražiti ovaj rejon, posebno reku i okolinu.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. novembar 2019 | 10:33

    Jadan dečko! Svašta, kako policija nije ranije locirala telefon?

  • Cc

    28. novembar 2019 | 12:46

    Nesposobni, traze decka mesec dana i jos ga nisu nasli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA