≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 6. decembar 2019. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 29
Naslovne strane

Foto: Promo, Pixabay

Jahorina, koja je sponzor prelistavanja, je u centru zbivanja, pristižu gosti iz svih krajeva sveta.

Dnevne novine u Srbiji za petak, 6. decembar 2019. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Informer

Foto: Informer

Večernje novosti

Večernje Novosti

Foto: Večernje Novosti

Blic

Blic

Foto: Blic

Srpski telegraf

Srpski Telegraf

Foto: Srpski Telegraf

Kurir

Kurir

Foto: Kurir

Alo

Alo!

Foto: Alo!

Politika

Politika

Foto: Politika

Danas

Danas

Foto: Danas

Dnevnik

Dnevnik

Foto: Dnevnik

24 sata

24 sata

Foto: 24 sata

Sportski žurnal

Sportski Žurnal

Foto: Sportski Žurnal

Pečat

Pečat

Foto: Pečat

Ekspres

Ekspres

Foto: Ekspres

Hello

Hello!

Foto: Hello!

VIP 

VIP

Foto: VIP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    5. decembar 2019 | 22:45

    Dzaba putevi,avioni ,kamioni kada nam sva omladina ode Iz Srbije.Mislite o tome vi na vlasti,a ne samo da vam botovi vise na portalu I lupaju minuse.

  • Meksa

    6. decembar 2019 | 07:29

    Interesantno za nas Srbe je kako smo mi uvek tako nadareni da rusimo onog koji nam je u istoriji najvise ucinio da ostvarimo napredak. Pocevsi od dve dinastije, sta je to u nama I ko nas je prokleo da uvek dizemo kliku protiv onog ko ova Srpske kola vuce napred? Sad ne valjaju auto- putevi, ne valja ako se radi za platu u nekoj stranoj firmi, pa kad smo toliko pametni gde su nase firme? Gde su uspesni Srpski profesori , dekani, Culibrk, Miodrag Zec I sva srpska elita krem ovog drustva koji sve zna. Ne valja car Lazar , Vuk Brankovic, Karadjordju odsekosmo glavu, Milosa Obrenovica zbacili sa vlasti , knez Mihailo ubijen, kralj Milan koji je uradio najznacajnije stvari za Srbiju je opanjkavan I klevetan .Aleksandar Obrenovic ubijen , kralj Pero imao tesko breme , Aleksandar ubijen . Posle drugog svetsko rata ko god bi radio za srpski interes Goli Otok ili likvidacija.Od devedesetih Slobu prodali , Djindjic ubijen . Sta ce nam auto- putevi ? Volimo mi kaljugu ,blato gumarabu , kad je trebala biti zeleznica raspravljati se o tom da li treba da se gradi , struja I sijalice u Beogradu. Tesla nije mogao patente raditi u Srbiji, vec je otisao tamo gde su da razumeli jezikom novca , sad dajemo imena aerodromu po njegovom imenu. Nije li puno slucajnosti I ponavljanja istorije , sad se pozivaju neki da ubiju predsednika , vide bednici spas u tome .Junacine pozivom na ubistva misle doci na vlast , zato imaju 1% , to su ti koji po drustvenim mrezama pravo kliku 1 od 5 milliona.

  • Peki

    5. decembar 2019 | 21:19

    Vučiću gradi stanove za mlade i zapošljavaj ih da stvaraju porodicu ako se nerađaju djeca u Srbi koće ti ići tim tvoim autoputevima sigurno divljač iako i nje bude bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA