≫ 

Ujutru smrzavanje, tokom dana sunčano i malo toplije: Temperatura do 11 stepeni

Tokom noći naoblačenje sa slabom kišom

  • 0
Jutarnji mraz u Srbiji Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji danas malo toplije sa maksimalnih 11 stepeni, a u jutarnjim satima biće slab do umeren mraz, u nižim predelima, po kotlinama i dolinama mestimično magla ili niska oblačnost.

Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Kasno posle podne na jugozapadu i jugu, a tokom noći i u centralnim i istočnim krajevima naoblačenje mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, saopštio je RHMZ.

Jutarnja temperatura biće od minus 6 do minus 1, a najviša dnevna u Timočkoj Krajini oko 2, a u ostalom delu od 5 do 11 stepeni.

U Beogradu ujutru slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od minus 3 do minus 1stepen, a najviša dnevna oko 9 stepeni. Tokom noći naoblačenje sa slabom kišom.

temperature narednih dana Temperature u petak i subotu, Printskrin: hidmet.gov.rs

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. decembra, u Srbiji za vikend umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, u nedelju uz delimično razvedravanje.

Jutarnja i dnevna temperatura u postepenom porastu. U ponedeljak u većem delu suvo, relativno toplo uz postepeno povećanje oblačnosti, a posle podne i uveče novo naoblačenje sa kišom sa severozapada.

Zatim u većini mesta uglavnom suvo, a samo još u utorak na istoku i jugoistoku zemlje u prvom delu dana sa mešovitim padavinama.

Video: Moldavski Sab ziro prkosio sibirskom mrazu: Istrčao je 50 kilometara na -60 stepeni Celzijusa

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA