"Pitali su me da li hoću da se skinem sama ili da me oni skinu. Od tada kreće pakao"

Devojka iz Srbije ispričala je kako se, sasvim naivno, našla u kandžama prostitucije

  • 7

Pitali su me da li hoću da se sama skinem ili da me oni skinu. Od tada kreće pakao. Konstantno sam bila drogirana, u toj kući je bio još desetak devojaka iz Crne Gore, Srbije, Bosne... Ove reči samo su deo potresne priče koju je doživela devojka iz Srbije, a koja se našla u kandžama prostitucije.

Kako je ispričala za Pink, iz tog pakla je izašla pre 3 godine, a u celu priču je ušla naivno: javila joj se javila drugarica iz srednje škole sa kojom se dugo nije čula, pozvala u Austriju i pitala da li bi poput nje radila za jednu modnu agenciju.

- Pitala me da li hoću da se bavim modelingom. To mi je bilo super, a i trebao mi je novac. Vratila sam se u Srbiju, moji su bili protiv toga, ali kada sam videla gde i kako živi, bila sam rešena. Zezale smo se i onda mi je jednog dana rekla da je ugovorila sastanak sa modnim agentom. Pitao je da li bi mogla da se slikam u donjem vešu... Nije prošlo ni 24 sata, ona je došla i rekla Hans ti je namestio posao, imaćeš prvi angažman - navela je devojka.

Bila je oduševljena. Nakon toga shvata da je Hans Srbin, jer joj je na našem jeziku tražio pasoš, što joj je odmah bilo čudno.

- Rekao je da je zbog mojih ličnih podataka. Pokazao mi je dvojicu momaka i rekao da mi je to prvi posao. Pitali su me da li hoću da se sama skinem ili da me oni skinu i od tada kreće pakao. Konstantno sam bila drogirana, u toj kući je bio još desetak devojaka iz Crne Gore, Srbije, Bosne... - prisetila se ona.

Kako kaže, čuvalo ih je uvek njih četvorica.

- Tog dana je bio samo jedan koji nas je čuvao. Jedna devojka je rešila da pobegne, on je pošao za njom, tukli su se i ja sam iskoristila priliku i pobegla iza njegovih leđa i spasila se - ispričala je ona.

Inače, trgovina ljudima postala je najbrže rastuća grana kriminalne industrije danas i ostvaruje profit veći od 152 biliona dolara na godišnjem nivou. Prema poslednjim podacima Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima prošle godine u Srbije registrovano 76 žrtava, od čega je 71 žrtva srpske nacionalnosti.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    7. decembar 2019 | 06:14

    Trebalo bi kada se uhvati neki takav kriminalac da ga muce svaki dan po ceo dan i onda verujem da bi bilo manje takvih, a ovako ode u zatvor na max 1 godinu ako i toliko dobije i to je samo ohrabrenje da krene u nelegalne radnje

  • Wien

    6. decembar 2019 | 23:55

    Ne padajte na slatke price ni najblize rodbine a tek poznanika ....nigde nema para na izvolite i bez znoja i krvi...cuvajte se opasna su vremena nikada opasnija...

  • DRagutin

    7. decembar 2019 | 03:29

    Odmah preki sud i metak u čelo za kriminalce koji se bave time!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA