≫ 

Nakon oblačnog jutra stiže nam lep i relativno topao dan. Biće i sunca

Minimalna temperatura od 1 do 5 stepeni, maksimalna dnevna od 8 do 14

  • 0
BEOGRAD lepo sunčano VREME vremenska PROGNOZA Foto: Tanjug/Rade Prelić

U Srbiji u toku jutra tmurno i maglovito. Tokom dana u većini predela biće pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. U toku noći na severozapadu i zapadu Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom.

Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 1 do 5 stepeni, maksimalna dnevna od 8 do 14. U Negotinskoj Krajini biće maglovio, turno i hladnije, temperatura oko 3 stepena.

U Beogradu nakon maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura 3, maksimalna dnevna 12 stepeni.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

Sutra u celoj zemlji oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Vetar u skretanju pojačan severozapadni. Maksimalna temperatura od 7 do 11 stepeni.

U sredu na severu suvo, u ostalim predelima oblačno sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 3 do 7 stepeni.

Promenljibo oblačno biće u četvrtak i petak, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 5 do 10 stepeni.

U Beogradu sutra oblačno sa kišom. Vetar u skretanju na pojačan severozapadni. Maksimalna temperatura do 8 stepeni.

U sredu u Beogradu suvo. Maksimalna temperatura do 5 stepeni. U četvrtak i petak promenljivo oblačno, uz uslove za slabu kišu. Maksimalna temperatura do 8 stepeni.

Video: Da li vam ovih dana nedostaje košava? Beogradski vetar čisti vazduh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA