≫ 

Bahati vozač se ruga srpskoj policiji: Vozi 250 na sat, pretiče patrolu i snimke postavlja na mreže

Radi sve da popularizuje novu društvenu mrežu?

  • 13
brza voznja Foto: Twitter/gradski_vozaci

Snimci divljačke vožnje koje su postavljali sami vozači tokom određenog vremenskog perioda prepravili su Tviter.

Iako su naišli na žestoku osudu od strane građana, ali i stručnjaka, nesavesni vozači nisu prestali sa objavljivanjem snimaka, samo su promenili društvenu mrežu.

Vožnja brzinom koja, ne samo da premašuje ograničenje, već i dostiže granicu koju ima vozilo, pravljenje prekršaja pred policijom, ugrožavanje sopstvenog, ali pre svega tuđih života i uz to korišćenje mobilnog telefona u vožnji kako bi sve ovo bilo zabeleženo, čine jedan profil na društvenoj mreži TikTok.

Na jednom u nizu snimaka koje je ovaj bahati vozač objavio jasno se vidi kako prekoračuje ograničenje brzine i to u desnoj traci, jurca pored dva policijska automobila, pritom snimajući u retrovizoru kako ih ostavlja iza sebe, kao da je ova situacija za pohvalu i ponos.

Ipak, snimak koji najviše zabrinjava jeste onaj u kojem se ovaj vozač, umesto na vožnju, fokusira na snimanje svog brzinometra, a koji pokazuje na njegovo divljanje na kolovozu dostiže brzinu koja iznosi više od 250 kilometara na čas.

Video: Bahati vozač se hvalio brzinom od 140km/h u krivini, pa se zakucao u vozilo

(Telegraf.rs/ 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    9. decembar 2019 | 10:27

    Možeš kako hoćeš al nećeš dokle hoćeš. Ne kaže se đžaba.

  • Qwer

    9. decembar 2019 | 10:56

    Epilog gospodo, epilog! Taj ne sme da bude na slobodi a narod želi da zna epilog tog bahaćenja, jer zbig takvih stradaju nam ljudi i uništava se njihova imovina. Može to da bude i moje dete, isto mislim. Bahatost ima samo to ime, bilo ko da je u pitanju.

  • Dragan

    9. decembar 2019 | 12:43

    Po muzici se poznaju vozaci :-) Tuga je to golema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA