Munja nije izdržao: Preminuo mladić iz Zaječara koji je teško povređen u šumi dok je sekao drva

Miloš Veličković zadobio je povrede opasne po život kada je drvo palo na njega

  • 0
Miloš Veličković Munja

Foto: Privatna arhiva

Miloš Veličković (30) zvani Munja iz Zaječara, koji je zadobio povrede u šumi dok je s prijateljima sekao drva, preminuo je juče u Kliničkom centru u Nišu posle skoro 2 meseca borbe.

Veličković je tada hitno posle zadobijenih povreda prebačen u Klinički centar u Nišu kako bi bio operisan, a od samog starta je bio u kritičnom stanju.

Lekari sa kojima se vozio do Niša nisu verovali da će preživeti ni sam put. Ipak, Zaječarac se nije dao, izdržao je put, a potom i četvorosatnu operaciju.

Posle operacije, njegov doktor i dalje nije bio optimističan, jer je Veličković bio na aparatima za disanje i njegovo stanje se danima nije menjalo. Nepuna dva meseca posle toga, Munja je izgubio i poslednju bitku.

Bio je jedan od omiljenih Zaječaraca, od onih ljudi koje svi poznaju i rado sreću. Skroman, uvek nasmejan i spreman da se uključi u svaku aktivnost, bilo da je to rad ili zabava, bez sumnje će ostati svima koji su ga poznavali u najlepšem sećanju.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

(Telegraf.rs/Zajecaronline.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA