≫ 

Stravično vršnjačko nasilje u Novom Pazaru: Osnovci zakazuju tuče, snimaju ih i prodaju za 50 dinara

Jedan od roditelja učenika sedmog razreda ove škole naveo je da se grupe učenika sastaju nakon ili pre časova u blizini škole na zakazane tuče koje snimaju mobilnim telefonima

  • 47

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci masovnih zakazanih tuča učenika jedne osnovne škole u Novom Pazaru, a roditelji su nakon ovih saznanja potreseni i brinu za bezbednost svoje dece.

Naime, jedan od roditelja učenika sedmog razreda jedne osnovne škole, za "Glas Pazara" naveo je da se grupe učenika sastaju nakon ili pre časova u blizini škole na zakazane tuče koje snimaju mobilnim telefonima i posle prodaju snimke drugim učenicima za 50 dinara kako bi videli kako kažu oni "ko je koga prebio".

Na snimku ispod pogledajte kako izgleda jedna od zakazanih tuča: 

Iako škola ima zakonski svakodnevno raspoređenog policajca koji je zadužen za bezbednost dece, ipak do ovih nemilih scena svakodnevno dolazi jer se pažljivo bira trenutak kad on nije u blizini.

Deca, navodno, odlaze u ulicu ili dve dalje od škole, kako bi se tuča održala.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj školi, poslednjih dana intenzivirani su vanredni roditeljski sastanci kako bi se roditelji učenika upoznali sa novonastalim događajima, sa ciljem da se spreči dalje nasilničko ponašanje pojedinaca koje može dovesti i do težih posledica.

Pogledajte neke od snimljenih tuča maloletnika:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aa

    12. decembar 2019 | 23:59

    Pa dobro. Znate kako, ako su obojica voljni da se biju nek se biju. Najgore mi je kad snimaju maltretiranje i takve stvari. Tuca ja uvek bilo i bice, samo sto pre nije bilo toliko telefona i nije se moglo tako sherovati preko drustvenih mreza i toga.

  • Milan

    12. decembar 2019 | 23:36

    Koliko dece u NP...ovoliko ih nema u Ča, Kv i Kš zajedno... Islam brzo i bez straha stiže u Evropu

  • rale

    13. decembar 2019 | 00:17

    Uzas !Pa jel ih vide roditelji kada dodju kuci??Valjda im vide razbijene glave ili unakazena lica...kuku ovo je strasno bas strasno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA