≫ 

Devojčicu (10) pratio crni kombi kod Niša: U njemu su bili ljudi sa kapuljačama

Oni su navodno bili u crnom kombiju koji je tih dana viđen u naselju

  • 15

Stanovnici naselja Novo Selo u Nišu jako su uznemireni događajem koji se zbio 4. decembra kada je jedna učenica (10) umakla ljudima sa kapuljačama koji su, prema svemu sudeći, hteli da joj naude ili kako se naslućuje, kidnapuju.

Oni su navodno bili u crnom kombiju koji je tih dana viđen u naselju.

Devojčica je očigledno, kako tvrde građani ovog dela Niša, praćena, a uspela je da umakne ovim ljudima tako što je naišao biciklom jedan komšija i uveo je u svoje dvorište, a onda pozvao njenu tetku da dođe i otprati je kući.

Policija je odmah po prijavi da su desetogodišnju devojčicu pratile osobe u crnom kombiju preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. Odmah nakon prijave 5. decembra obavljen je razgovor sa devojčicom i njenim ocem, kao i sa dve devojčice koje su bile sa njom, a u prisustvu njihovih roditelja.

- Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje je odmah tražilo izveštaj što će danas biti i učinjeno - saopštili su iz policije.

Mislila da je komšijski kombi

 

Devojčica je prema nezvaničnim saznanjima u prvom trenutku mislila da crni kombi pripada komšijama koji žive nedaleko od nje, ali je isto tako primetila da nema potrebe da kombi ide za njom prema njenoj kući, a to je u pravcu sela Lalinac, tako da je ubrzala korak i sustigla komšiju koji joj je otvorio kapiju.

Policija je narednih dana bila raspoređena u Novom Selu kako bi "razmrsila" ovu neobičnu prijavu.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. decembar 2019 | 18:34

    Primetio sam da se malo malo u zadnje vreme desavaju situacije pokusaja otmice dece i da sve te otmice imaju put preko severa preko madjarske,ili je to organizovani lanac gde se zavrsava u madjarskoj ili je i ona prolazna ruta

  • ns

    13. decembar 2019 | 18:18

    Treba cuvati dete.... I onako ih ima malo.... To je najvrednije sto imamo....

  • Tara

    13. decembar 2019 | 19:15

    Zasto se ne vidi registarski broj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA