≫ 

Bahati vozač, puna linija, krivina i preticanje sa blinkerima: Ovako se gine na srpskim putevima

Ne haje ni za svoj, ni za tuđe živote

  • 39
Blinkeri Printskrin: Youtube

Vožnja krivudavom magistralom na Zlatiboru za tren oka može da se pretvori u avanturu opasnu po život. Naročito kada se pojavi vozač crnog automobila sa blinkerima, na čije osiono ponašanje ne možete da utičete.

Ovaj bahati vozač, koji je snimljen kamerom iz vozila koje je obišao, ne haje ni za svoj, ni za tuđe živote. On bez ikakve zadrške gazi punu liniju, ulazi u suprotnu traku i obilazi vozila pred sobom.

Ne obazire se na činjenicu da je ovakvo ponašanje ne samo strogo zabranjeno, već i pravi ruski rulet, budući da ne postoji preglednost druge strane puta zbog krivine koja sledi.

A u slučaju da neko vozilo naiđe sa suprotne strane, blinkeri ga sigurno neće spasti od direktnog sudara.

Video: Srbin koji je vozio BMW smrti kod Hamburga obožavao da divlja ulicama

Video: Smrtonosne vožnje iz Kraljeva: 300 na sat u uličnoj trci zbog bizarnog izazova

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojislav

    21. decembar 2019 | 10:03

    Bahatih vozaca sa blinkerima na auto putu ima vise nego ikada, a posebno zadovoljstvo ocigledno osete kada ti se nabiju pozadi dok pretices i na taj nacin te teraju da voozis znatno preko 130. Prilicno vozim po inostranstvu ali, verujte da se ne secam da sam nekada video nekoga sa blinkerima.

  • Djole

    21. decembar 2019 | 09:44

    Tablice objaviti i traziti od ministra policije ili njegovog oca da kazu ko je od guzonja bio u tom autu i gde je gorilo pa je morao ovako preticati pod ukljucenim blinkerima.

  • Miroslav

    21. decembar 2019 | 11:06

    Problem je što se blinkeri mogu kupiti već za 20eura ili kod kineza (aliexpress)za 10-ak a većina radi preko napajanja za upaljač tako da je i montaža jednostavna... bilo je i za očekivati da svaka naložena malograđanska šuša sebi nakači iste... pitanje je šta radi policija i da li kažnjava kako treba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA