≫ 

Karić sa studentima iz Beograda na Fakultetu za ruski jezik i književnost

Ulažite u svoje znanje i obrazovanje, jer samo ćete tako imati sva vrata otvorena - poručio je studentima

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić / Foto: Milena Đorđević

Studentkinje iz Beograda, Tijana Ostojić, Isidora Lukić, Jelena Pavlović i Milica Ivanov, bile su u poseti Fakultetu za ruski jezik i književnost i BK kompaniji, gde ih je ugostio Bogoljub Karić.

On je poručio da su im svi iz kompanije zahvalni zbog vremena koji su proveli sa njima i da mu je jako drago kada vidi srpsku mladost koja se školuje i ide na specijalizacije ruskog jezika.

 
 
 
View this post on Instagram
Dragi moji, studentkinje iz Beograda (Tijana Ostojić, Isidora Lukić, Jelena Pavlović i Milica Ivanov) su bile u poseti Fakultetu za Ruski jezik i književnost i našoj BK kompaniji. Prezahvalni smo zbog vremena koji su proveli sa nama i jako mi je drago kada vidim srpsku mladost koja se školuje i ide na specijalizacije ruskog jezika. Pored toga što studiraju one su kao odlični studenti već sada spremni i dovoljno edukovani da počnu sa radom kao prevodioci, a nadam se uskoro i kao profesori. Pored edukacije, smatram da je iskustvo najbitnije u ovakvim poslovima jer to je ono što vas oblikuje kao kvalitetnog i sutra jakog i čvrstog lidera. Ulažite u svoje znanje i svoje obrazovanje, jer samo ćete tako imati sva vrata otvorena. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić💗♥️💙💜👍🏻😇🙏🏻💒A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

- Pored toga što studiraju one su kao odlični studenti već sada spremni i dovoljno edukovani da počnu sa radom kao prevodioci, a nadam se uskoro i kao profesori. Pored edukacije, smatram da je iskustvo najbitnije u ovakvim poslovima jer to je ono što vas oblikuje kao kvalitetnog i sutra jakog i čvrstog lidera - rekao je Karić i poručio mladima da ulažu u svoje znanje i svoje obrazovanje, jer "samo ćete tako imati sva vrata otvorena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA