≫ 

Robert Karimanović otkrio šta mu je ćerka rekla kada je nađena i kakvu kaznu očekuje za monstruma

Devojčica će još neko vreme ostati u bolnici

  • 61

Robert Karimanović, otac Monike (12), koja je juče pronađena nakon 10 dana potrage, rekao je danas za Telegraf.rs da njegova porodica konačno može da odahne, ali da nijednog trena nije posumnjao, nije osetio da njegova ćerka možda nije živa.

- U trenu kada smo pre 10 dana shvatili da je nema, da je nestala, nisam mogao da poverujem da se to zaista dešava. Mislio sam prva dva dana da je negde otišla, da je kod neke drugarice. Nisam mogao da poverujem da je nestalo dete - rekao je on.

Ipak, čak ni kada je shvatio da je situacija mnogo ozbiljnija, nije ga napuštala vera da je njegovo dete živo.

Put na kom je nestala Monika Karimanović, Niš Monika Karimanović Foto: Telegraf/D.K., Facebook/Aleksandra Caka

- Znao sam profil tog monstruma, tako da verovao sam sve ovo vreme da je živa. Uopšte nisam razmišljao tako negativno, o zlodelima zbog kojih je on (Ninoslav Jovanović) bio u zatvoru. Razmišljao sam pozitivno, da je ona živa i zdrava, takve misli mi uopšte nisu padale na pamet. I moja supruga je sada u redu, nema srećnije žene od nje - opisao je Robert.

Vest da je njihova ćerka pronađena stigla im je iz policije, dok je sa svojim prijateljima na terenu pokušavao da pomogne policiji da pronađu dete.

- Bio sam najsrećniji čovek na svetu kada mi je javljeno telefonom. To je neopisivo, to je neki adrenalin, neverovatna radost, koja me je zatekla i kada sam došao kući. Mislim da nema srećnije porodice od naše na celoj planeti - kazao je on za Telegraf.rs i zahvalio se svim ljudima koji su tragali za njegovom devojčicom, pre svega policiji.

Monikin otac Robert Monikin otac Robert Karimanović Foto: Telegraf/D.K.

Sinoć je, po prvi put od otmice, video svoju ćerku.

- Rekla mi je: "Gde si, tata, kako si, tata?". Jedva čekam da dođe kući. Spemićemo joj neko iznenađenje. Ne znamo još koliko će dugo biti u bolnici, možda dva, tri dana, da se oporavi malo.

Za Ninoslavom Jovanovićem policija i dalje traga, a u javnosti se naveliko spekuliše kakvu bi kaznu on mogao da dobije ovaj put.

- Kakvu kaznu očekujem za tog monstruma? Trebalo bi da to bude doživotna kazna, maksimalnu kaznu očekujem - rekao je on.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Foto: MUP

Podsetimo, Moniku Karimanović oteo je pre 10 dana Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osuđeni višestruki silovatelj. Cela Srbija uključila se u potragu za nestalom devojčicom, da bi nju u njenog otmičara juče pronašao Nišlija Emil Živić u selu Pasjača, u nenaseljenoj kući u kojoj je Jovanović devojčicu krio.

Video: Ko je Malčanski berberin čija su zlodela strah Timočke krajine?

(N. Košak)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    30. decembar 2019 | 13:51

    Svi vi koji lupate minuse na komentare da treba smrtna kazna il ga treba kastrirati itd. Sedite i razmislite dal bi vama i vasem detetu bilo ok da vas neko otme, siluje, sisa i strpa u grobnicu!!!!!! Ako vam je ok onda ste i vi za psihijatriju!

  • Syam

    30. decembar 2019 | 13:37

    Covek govori pravilnije srbski jezik od novinarke. Neverovatno!

  • Syam

    30. decembar 2019 | 13:57

    Ma ljudi me brinite. Valjda ste culi da on ne zeli ziv da Im padne u ruke. Kaze, kad je bio u zatvoru stalno su ga zatvorenici tukli, pa je mnogo puta, zbog sopstvene zastite, morao provoditi dane u samici. Zatvorenici kriminalci, imaju jednu slabost, mrze pedofile , pa takvi najgore prodju. Ovaj berberin je I sam tucen ceo zivot pa se valjda I poremetio. Po meni najbolje bi bilo kada bi se videlo da mu se daju neki tretmani ako bi bili efikasni u njegovom slucaju ali I ne pustati na slobodu sto je duze moguce. To je samo moje misljenje. Ja sam licno sretna da se Monici nije desilo jos nesto I gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA