≫ 

Monika će Novu godinu dočekati u bolnici: "Mojoj devojčici sam već odneo poklon"

Monika se danas oseća bolje, a počela je i da jede

  • 21
Monika Karimanović, otac Robert, majka  i Aleksandra Foto: Telegraf/D.K., Facebook/Aleksandra Caka

Monika Karimanović (12), koja je pre dva dana izbavljena iz ruku Ninoslava Jovanovića, Novu godinu će provesti u bolnici u Nišu. Njena mama nijednog trena neće napustiti sobu u kojoj se devojčica opravlja od agonije koju nijedno dete ne treba da preživi, a koja je u njenom slučaju trajala punih 10 dana.

- Još uvek je danas nisam video, ali svakog časa krećem za bolnicu. Njena mama Aleksandra provešće i ovo veče s njom, te će zajedno dočekati Novu godinu - rekao je za Telegraf.rs Monikin otac Robert.

Kako kaže, Monika se danas oseća bolje, a počela je i da jede.

- Ja sam mojoj devojčici već odneo poklon za praznike. Kod nje su u bolnici, sve joj je odneto. Mnogo nam je laknulo što je sada na bezbednom, mnogo - rekao je ovaj čovek, i dalje potresen zbog strahote koja je iznenada zadesila njegovu porodicu.

Kako Telegraf danas saznaje u KC Niš, njeno zdravstveno stanje je nepromenjeno. Lagano se oporavlja, komunikativna je, počela je da jede, potpuno stabilna i komunicira sa sestrama i lekarima, ali je pod konstantnim nadzorom lekara i psihologa.

Podsetimo, Moniku je sredinom meseca kidnapovao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin.

Punih 10 dana on je devojčicu držao u zarobljeništvu, da bi ih, sasvim slučajno, otkrio Nišlija Emil Živić, u praznoj kući u selu Pasjača.

Ninoslav Jovanović je još uvek u bekstvu.

Video: Živela Monika! Rodbina nestale devojčice proslavila najlepše vesti, reči dede teraju suze na oči

Video: Dolazak Hitne pomoći sa Monikom i roditeljima u KC Niš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zver

    31. decembar 2019 | 13:01

    Neka je ziva i zdrava mnogo godina,a ovi nasi sto se zovu specijalci jure njih 500 jednog obicnog coveka sa sela,a oni prosli tolike obuke sramotaaaaaa...

  • Nada

    31. decembar 2019 | 13:08

    Rasti srecnouz svoje roditelje da vise nikad ne saznas za bol i tugu nek nam bog zastiti svu nasu decicu a zlikovcima sto cine nedela neka im bog sudi

  • Kaya

    31. decembar 2019 | 14:35

    Molim sve dobre ljude, nisam u mogućnosti odavde, a učinila bih to, nek se nadje nacin da joj ubace jelku u sobu, puno balona, pokloncica.. Njoj i njenim najbližima.. Mozda mala maca, ili kuca, papagaj.. Nesto slatko.. Molim Vas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA