≫ 

Superbaka iz Sonte: Goloruka savladala lopove, skinula im fantomke sa glave, pa pljas po obrazu

U jednom momentu u kuću su upala dvojica lopova

  • 9

Кad su preksinoć u Sonti lopovi krenuli u pljačku, verovatno su računali da će sve odraditi brzo i bez problema, jer u maloj kući, na kraj sela, sama živi jedna baka. Međutim... Ne samo da su otišli bez plena, već je jedan od njih, pre izbacivanja, zaradio i jednu vaspitnu, po sred obraza...

Sve se dogodilo u ponedeljak uveče, oko 22 časa, u sonćanskoj ulici Voćnjak bb, u kući u kojoj sama živi jedna starica, inače devizna penzionerka. Te večeri je imala gošću, vršnjakinju iz komšiluka.

U jednom momentu u kuću su upala dvojica lopova. Po svedočenju ovih baka, imali su fantomke na glavama, rukavice i nisu progovarali ni reči. Jedan od njih je baki, domaćici, otkinuo lančić sa vrata i, pokretima ruku, zahtevao da mu da novac.

Umesto da se povinuje njihovim zahtevima, baka je jednom razbojniku uspela da skine fantomku sa glave i da ga dobro pljusne po obrazu, na šta su obojica pobegla glavom bez obzira!

U toj bežaniji im je ispao i lančić, tako da su otišli bez ikakvog plena. Bake su, smirene, sačekale policiju, koja je ubrzo stigla i obavila uviđaj. Potraga za razbojnicima je u toku.

Video: Plinskom bocom ubio pljačkaša prodavnice

(Telegraf.rs/apatinskenovine.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA