Baka Zorka je živela sama u stanu u Apatinu, a onda je nestala. To niko nije znao. Bukvalno niko

Nakon identifikacije, na grobu tragično stradale žene bio je krst na kome je stajalo NN lice

  • 3
Baka Zorka Foto: Nove apatinske novine

Utopljenica koja je izvučena iz Dunava kod Apatina polovinom novembra je identifikovana i potvrđeno je da je u pitanju Zorka Mažuran (82) iz Apatina.

Njeno beživotno telo izvučeno je na obalu 15. novembra, nedaleko od kajak kućice i, nakon uviđaja, poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, prenose Nove apatinske novine.

Posle šest dana, pošto njen nestanak nije bio prijavljen i niko je nije tražio, bukvalno niko, nesrećna starica je 21. novembra sahranjena kao NN osoba.

Nakon nekog vremena pojavio se čovek koji je pretpostavljao da se radi o njegovoj rođaki. Posle zakonske procedure oko identifikacije pokojnice, potvrđeno je da se radi o Zorki Mažuran, koja je živela sama u stanu u Apatinu i za koju niko nije ni znao da je nestala da bi to prijavio, dok se nije pojavio njen rođak, koji je u to vreme kad se starica utopila, bio na višednevnom putu.

Nakon identifikacije, na grobu tragično stradale žene, krst na kome je stajalo NN lice, zamenjen je krstom na kome se nalazi njena fotografija, ime, prezime i godine rođenja i smrti.

(Telegraf.rs/apatinskenovine.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    4. januar 2020 | 13:05

    Obavezno se rođaci kod tih samaca pojave nakon smrti a ne pre.......

  • SRBIN LEVČANIN

    4. januar 2020 | 15:02

    IMA I SEKTE KOJE VODE EVIDENCIJU STARIH NEMOĆNIH I NAPUŠTENIH. IMA SVE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA