"Njen odlazak je nenadoknadiv gubitak za našu kulturu": Ana Brnabić povodom smrti Nede Arnerić

- Prepoznatljivom pojavom, toplinom i i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca i upisala se na listu glumačkih velikana - navela je Brnabić

  • 6
Ana Brnabić, Neda Arnerić Foto: Tanjug/Sava Radovanović, A. Nalbantjan

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić uputila je danas telegram saučešća porodici, prijateljima, poštovaocima i građanima Srbije povodom smrti naše velike glumice Nede Arnerić.

- Odlazak Nede Arnerić nenadoknadiv je gubitak za našu kulturu, filmsku i pozorišnu umetnost, ali i za sve nas – građane Srbije. Tokom svoje karijere, duge više decenija, neizmerno nas je radovala svojim raskošnim talentom u brojnim filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima - navela je Ana Brnabić.

Ona je dodala da se Neda svojim posebnim osobinama upisala na listu glumačkih velikana.

- Prepoznatljivom pojavom, toplinom i i osobenim šarmom kojim je plenila, osvojila je naša srca i upisala se na listu glumačkih velikana.

U ime Vlade Srbije i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća članovima porodice, kolegama i prijateljima naše velike glumice - navodi se u telegramu saučešća premijerke Brnabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    11. januar 2020 | 12:26

    Hvala Vam na iskrenom saičešću kome se pridružujem lično, obožavala sam našu prepredivnu damu i glumicu Nedu Arnerić. Ostavlja za sobom neizbrisiv trag našeg generacijskog vremena, s poštovanje saučešće.

  • Svetlana

    11. januar 2020 | 13:24

    Sta reci o nedi arneric samo njeno ime i njena pojava govori sve o njoj sjajna osoba sjajna glumica jako mi je zao sto vise nije medu nama porodici i njenim prijateljima iskreno saucesce ali ce njen lik i filmovi serije ziveti u nama jer tesko je zaboraviti takvog coveka kakva je bila nasa draga glumica

  • hm

    11. januar 2020 | 14:26

    aj ti pantela lagano pali od kulture, i onako ste sve upropastili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA