Deca bežala od čoveka sa bradom, plašila se otmice: Slučaj Malčanskog berberina još uteruje strah

Brat i sestra su pobegli sa puta u svoj sokak kada su u gustoj magli primetila auto za čijim je volanom bio nepoznat muškarac

  • 3

Posle otmice M. K., slučaj "Malčanski berbin" i dalje uteruje strah u kosti. Izgleda da su deca postala znatno opreznija, što se može zaključiti po reakciji brata i sestre iz sela Krnule, kod Vladimiraca.

Meštani ovog malog posavotamnavskog sela od juče uznemireni i preplašeni jer se u prvi mah sumnjalo da je neko pokušao da otme dvoje dece, ali epilog je sasvim drugačiji.

Upozorenje da je nepoznati muškarac juče ujutro navodno nameravao da otme šestogodišnjeg dečaka i njegovu dvanaestogodišnju sestru kada su čekali prevoz do škole osvanulo je prvo na društvenim mrežama.

Navodno su deca pobegla sa puta u svoj sokak kada su u gustoj magli primetila beli "golf 4" za čijim je volanom bio nepoznat muškarac koji je imao bradu.

Na sreću, nije bilo pokušaja otmice, potvrđeno je za Telegraf.rs u vladimiračkoj policijskoj stanici.

Deca su bila uplašena samo pod utiskom otmice devojčice i potrage za Malčanskim berberinom, a nepoznati čovek je, ustvari, zbog guste magle, slučajno zalutao u sokak gde deca žive.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Foto: Telegraf.rs

- Policija je istraživala slučaj. Nije bilo nikakvog kontakta između dece i nepoznatog muškarca, a osim Višeg tužilaštva obavešten je i Centar za socijalni rad. Na kraju se ispostavilo da su deca tako reagovala jer su se uplašila da ne budu oteta, a socijalni radnik je u zapisniku konstatovao da su se deca uplašila pod utiskom priče o otmici M. K. - kaže izvor Telegrafa.

Dodatno uznemirenje u selu zavladalo je kada se pročulo kako je, navodno, u susednom selu Debrcu napadnuto jedno dete, što se, ispostavilo se, nije uopšte dogodilo.

Video: Moniku čeka divno iznenađenje po povratku iz bolnice

(D. Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA