Ostalo je još malo vremena da možda baš vi osvojite Hyundai i20

Ukoliko želite da osvojite automobil Hyundai i20 ili neku od drugih vrednih nagrada potrebno je da što pre učestvujete u nagradnoj igri „Svrati do MOLA, osvoji kola" koja traje do 21. januara 2020. godine, a mogu da učestvuju građani isključivo sa teritorije Republike Srbije

  • 1
Mol pumpa nagradna igra Foto: MOL

Pravila nagradne igre su jednostavna: na bilo kojoj servisnoj stanici MOL Serbia potrošači treba da ostvare jednokratnu kupovinu od najmanje 20L bilo kog goriva (EVO, EVO Plus, TNG), pri čemu su provukli MOL PLUS KLUB karticu i registruju se za nagradnu igru na sledećem sajtu: Svrati do MOLA, osvoji kola.

Prijave se prihvataju do 20. januara do 23.59 časova.

Glavna nagrada je automobil marke Hyundai i20, a kupci mogu da osvoje i poklon bodove na kartici lojalnosti i to:

  • 1x 100.000 poklon bodova na MOL PLUS KLUB lojalti kartici
  • 1x 50.000 poklon bodova na MOL PLUS KLUB lojalti kartici
  • 10x 10.000 poklon bodova na MOL PLUS KLUB lojalti kartici

Radi validnog učešća potrebno je da učesnik do kraja nagradne igre sačuva svaki prijavljeni i registrovani originalni fiskalni račun o kupovini navedenih proizvoda kao dokaz o kupovini. U nagradnoj igri može da se učestvuje više puta odnosno pri svakoj kupovini MOL goriva u toku trajanja igre.

Pravo učešća i mogućnost da osvoje jednu od nagrada imaju sva punoletna fizička lica, koji su ujedno i članovi MOL PLUS KLUB programa, bez obzira da li su bili članovi MOL PLUS KLUB programa lojalnosti ili su to postali tokom trajanja nagradne igre. Pravilnik nagradne igre možete pronaći na sajtu www.molserbia.rs.

Dobitnici se utvrđuju nasumičnim softverskim odabirom, izvlačenjem elektronskih prijava iz baze registrovanih transakcija pred tročlanom komisijom koja proverava regularnost celokupnog postupka.

Izvlačenje nagrada i dobitnika za glavnu nagradu biće održano 21.01.2020. godine, u 12:00 časova, a prenosiće se uživo na svim društvenim mrežama MOL Serbia.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA