≫ 

Javili se ljuti putnici iz Užica: Mrznuli smo se na magistrali sat vremena i gledali pokvaren bus

Stajanje po mrazu nije bilo nimalo prijatno

  • 3
Gaga turs Foto: Facebook

Pošto se međugradski autobus na relaciji Užice - Zlatibor pokvario na pola puta, gomila putnika koja je u jutarnjem špicu krenula na posao ostala je kraj magistrale na jednoj od uzbrdica.

Zamena, kažu, nije poslata, na mrazu su stajali više od sat vremena, a sve što su mogli, kako su se požalili, bilo je da čekaju sledeći polazak iz Užica.

- Potrebna nam je pomoć! Gagin autobus pun putnika stoji u Surduku, vozač ne ume tj. ne zna da objasni šta se desilo, a kaže da drugi autobus da pošalju nemaju. Stojimo više od sat vremena na mrazu, niko iz Gage ne reaguje, navodno čeka se majstor ili drugi autobus koji pun putnika krene za Zlatibor. Bruka i sramota - pisali su putnici.

Međutim, šta se jutros dogodilo, u Gaga tursu nisu mogli da nam objasne. Kada smo ih pozvali, rekli su da je promenjena smena i da nemaju informacije o kvaru.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masnica

    15. januar 2020 | 16:27

    Zasto ga niste popravili,nego ste ga gledali citavih sat vremena? To je ozbiljno vreme, moglo je nesto da se uradi.Nema nista od gledanja,raditi se mora.

  • Mirijevac

    15. januar 2020 | 23:12

    Čekam autobus prema Ljigu u _Žarkovu naidje Gaga skoro pun autobus.Nekoliko putnika udje a ostalima vozač kaže da sačekamo ide iza njega drugi njihov autobus. Dodje ali samo nekoliko mesta slobodno.Ja prvi da udjem šofer pita dokle idem. Ja kažem do Ljiga. A vi gospodjo pita ženu iza mene kaže do Gornjeg Milanovca. Meni kaže sidjite a vi gospodjo udjite i ja ostanem da čekam neki drugi autobus. Tako radi Gaga u koji više nikad neću ući. Naravno skuplja je karta do Milanovca nego do Ljiga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA