Završila se agonija, moje dete je opet sa najmilijima: Roditelji pripremili devojčici 2 iznenađenja

Devojčicin otac kaže da je njegova sreća nemerljiva jer je jedva čekao da mu se ćerka vrati kući

  • 16
Monika Karimanović, otac Robert, majka  i Aleksandra

Foto: Telegraf/D.K., Facebook/Aleksandra Caka

Dvanaestogodišnja devojčica koju je 20. decembra prošle godine na putu do škole kidnapovao Ninoslav Jovanović, danas je puštena iz bolnice gde se oporavljala od preživljene traume. Devojčica je spasena devet dana nakon otmice kada je u selu Pasjača pronašao Nišlija Emil Živić. Jovanović, zvani Malčanski berberin zbog običaja da svoje žrtve šiša pre napastvovanja, uhapšen je 5. januara na groblju u selu Malča.

Devojčicin otac Robert kaže da je njegova sreća nemerljiva jer je jedva čekao da mu se ćerka vrati kući.

- Najzad se za nas završila ova agonija, moje dete je opet sa svojim najmilijima. Zahvalan sam svima koji su pomogli da se ona vrati kući, policiji, vojsci i svima koji su učestvovali u njenom spašavanju. Posebnu zahvalnost dugujem Emilu Živiću koji je pronašao moje dete. Nisam imao priliku da se sa njim sretnem, ali ću ga ovih dana potražiti da bih mu se lično zahvalio – kaže Robert.

Monika, Berberin

Foto: Telegraf.rs, Facebook/Aleksandra Caka

Ćerki i supruzi Aleksandri koja je sa ćerkom sve vreme bila u bolnici Robert je pripremio svečani doček.

- Hteo sam da ih iznenadim, pa sam im kupio tortu da proslavimo ovaj veliki dan. Ćerka se posebno obradovala kučencetu koje su joj kupili momci iz naselja Nikola Tesla. Njima takođe mnogo hvala na ovom lepom gestu. Molim vas za razumevanje, posle svega i nama i njoj je potreban mir – zaključio je otac otete devojčice.

Jovanović je oteto dete deset dana vukao po planinskim vrletima, skrivao se po napuštenim kućama, devojčicu je izgladnjivao i mučio. Za otmičarem i njegovom žrtvom organizovana je neviđena potraga od Niša pa do Zaječara u kojoj su učestvovale i helikopterske jedinice.

Protiv Jovanovića je podneta krivična prijava zbog otmice i silovanja, a okončanje istrage po nalogu suda čeka u pritvorskoj jedinici Kazneno popravnog zavoda.

Video: Na ovom groblju je Malčanski berberin primećen i odmah uhapšen

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    17. januar 2020 | 13:12

    Baš lepo da se ova priča završila sa srećnim krajom. 🙏❤️👩‍👩‍👦

  • DARKO 100%

    17. januar 2020 | 13:20

    Dobro je od tog zla kojeg su svi pretrpeli i oni ko roditelji i mala Monika moglo je biti i vece zlo ,netreba to meriti ali jednostavno se javi misao da je mozda nisu mogli nikad vise videti,tako vreme ce raditi za njih da ponovo izgrade zajednicku srecu i izadju jos jaci i cvrsci ko porodica

  • Ruza

    17. januar 2020 | 13:19

    Hvala dragom bogu daje sad sve sa monikom u redu cuvaj se dete i neveruj nikom i roditelji cuvajte decu a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA