Bogoljub Karić sa porodicom posetio Hram Vasilija Blaženog u Moskvi

Hram Vasilija Blaženog koji se nalazi na Krasnaja Plošćat, u Moskvi je izgrađen između 1555. i 1561. godine

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić, predsednik Pokreta Snaga Srbije - BK, putem svog Fejsbuk profila sa svojim pratiocima je podelio i fotografiju iz Kremlja gde je sa delom svoje porodice posetio i Hram Vasilija Blaženog.

On se ovom prilikom i zahvalio  svima koji su izrazili saučešće i uputili poruke podrške povodom smrti majke Danice.

- Hram Vasilija Blaženog koji se nalazi na Krasnaja Plošćat, u Moskvi je izgrađen između 1555. i 1561. godine, a izgradio je Ivan IV Grozni. Otići u Moskvu, a ne posetiti ovaj trg i crkvu je kao i da niste bili tamo. Moja Mara i ja, naš unuk Luka sa ocem Dejanom, Goran, Stefan i naš Željko smo iskoristili priliku da se fotografišemo - napisao je Karić u postu na Fejsbuku.

On se osvrnuo i na posledice globalnog zagrevanja koje nisu zaobišle ni Moskvu.

- A ni Moskva nije više ono što je nekada bila, pre 20, 30 godina, u ovo vreme u Moskvi je sneg bio preko metar, ali globalno zagrevanje je kao što vidite učinilo svoje - međutim, dodao je, Putinova Moskva danas je apsolutno jedan od najčistijih i najuređenijih metropola sveta.

- Ne može ni Njujork, ni London ni Pariz konkurisati Moskvi koja je u 22. veku na vrhu liste svih velikih gradova sveta - zaključio je Bogoljub Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA